Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor elköltöztetek nektek is...

Mikor elköltöztetek nektek is annyira nagyon nehéz volt otthagyni az anyukátokat?

Figyelt kérdés
Bár annyi jó van benne, hogy a nevelőapám nem fog belémkötni, de az anyukámat sajnálom otthon hagyni, igaz nem olyan messzire költözöm el, de mégis nehéz!
2009. márc. 29. 20:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is nagzon nehéz volt megszokni, hogy elköltöztem otthonról, de hát igy hozta a sors. Én 450 km-re költöztem a szüleimtől, az egyetem miatt, meg hát volt ott szerelem is. Ugyanis a barátom, (aki már a férjem)lakott ott és én ott választottam egyetemet, hogy mindig közel legyek hozzá. Mindig várom már, hogy mehessek haza, hisz OTTHON, (Csikszereda mellett) csak más....most jön Húsvét és akkor mehetek megint. Nem hiszem, hogy haza fogunk költözni, én mennék, de hát itt (Nagyvárad) több lehetőség van állitólag, de én még nem hiszek ebben...majd meglátjuk. Jó, hogy van telefon, minden nap beszélünk, meg a szüleim is gyakran meg szoktak látogatni, főleg apukám, egyelten lánya lévén, nagyon hiányzom neki, de anyukámnak és az öcsémnek is, és ők is nekem. Az elején rossz, de ha valaki van melletted aki szeret, akkor meg lehet szokni...egyszer önállóvá kell válni, van akinek könnyebb, van akinek nehezebb...SOK SIKERT MINDENKINEK!!!
2009. márc. 29. 21:13
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Kb. fél éve költöztem a páromhoz, először a mi házunkban bútoroztunk össze, aztán több okból kifolyólag úgy döntöttünk, hogy hozzájuk költözünk (a szüleivel lakunk). Nagyon nehéz volt anyumnak elfogadni, hogy elmentem, mivel egyedül van. Nekem is nehéz még mindig, de nem bírnám ki a párom nélkül több napig. Hetente 2-3x is hazamegyek, és akkor otthon töltök néhány órát. Kb. másfél órára lakok tőle. Minden nap beszélünk telefonon, ő ennek ellenére úgy érzi, hogy eltávolodtunk egymástól. Mindent megteszek, hogy ne érezze így, mert ugyanúgy szeretem, ahogy eddig, csak hát felnőttem... :)
2009. márc. 29. 21:29
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Most lesz 1 éve, hogy elköltöztem otthonról! Nagyon vártam már, hogy éljem a kis életemet, de közben pedig szomorú, hogy már nem élhetek velük. Mi egy igazi család vagyunk. Testvéreim már idősebbek, ők már kirepültek otthonról. A költözés borzasztó volt, végig bőgtünk. Én 2 hónapra a barátomhoz költöztem, addig míg az én lakásomat befejezik.

Azon az estén, apu vitt el a barátomhoz, kipakoltuk a maradék cuccokat. Aztán amikor kipakoltunk,odarohantam hozzá, és elkezdtem bőgni, vagy 10 percig ott öleltük egymást. Borzasztó volt az az este. Ez 2008. március végén volt. Szenteste még nagyon rossz volt. Vendégül láttuk anyósomat, meg a sógoromat, ezért nem mentem haza. DE végig bőgtem, de anyu is. Most is itt sírok. :)

Nehéz volt elszakadni, mert mi is 2 barátnő vagyunk, mindent megbeszélünk egymással, még olyat is amit a barátnőimmel nem.

2009. márc. 29. 22:18
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
22:18-as vagyok. Most 23 éves vagyok, akkor 22 voltam.
2009. márc. 29. 22:20
 15/18 A kérdező kommentje:
22:18-asnak: szerintem velünk is ez lesz, pedig nem megyek messzire, és ha rá gondolok akkor már most gombóc van a torkomban!
2009. márc. 29. 22:23
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Én se mentem messzire. Autóval 10 perc.

Ez az élet rendje. Vágytam arra, hogy külön költözhessek, éljem a kis életemet, főzőcskézzek, de közben olyan jó volt velük.

Mellesleg mindennap hazamegyek(ők is elköltözzek kisebb házba. 1-2 órát ott vagyok, beszélgetünk.

2009. márc. 29. 22:28
 17/18 A kérdező kommentje:

én is kb 5 percnyi kocsiúttal távolabb leszek...de ha a munkám engedni fogja én is tuti megyek csak otthon legyek velük kicsit:-)

De majd csak hozzászokom, idővel...:-)

2009. márc. 29. 22:38
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
:) Én is így vagyok ezzel. :) Anyunak is jó(ő nem dolgozik), meg nekem is. Vasárnap pedig általában mindegyik tesóm haza megy , más más időpontban.
2009. márc. 29. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!