Mikor elköltöztetek nektek is annyira nagyon nehéz volt otthagyni az anyukátokat?
Most lesz 1 éve, hogy elköltöztem otthonról! Nagyon vártam már, hogy éljem a kis életemet, de közben pedig szomorú, hogy már nem élhetek velük. Mi egy igazi család vagyunk. Testvéreim már idősebbek, ők már kirepültek otthonról. A költözés borzasztó volt, végig bőgtünk. Én 2 hónapra a barátomhoz költöztem, addig míg az én lakásomat befejezik.
Azon az estén, apu vitt el a barátomhoz, kipakoltuk a maradék cuccokat. Aztán amikor kipakoltunk,odarohantam hozzá, és elkezdtem bőgni, vagy 10 percig ott öleltük egymást. Borzasztó volt az az este. Ez 2008. március végén volt. Szenteste még nagyon rossz volt. Vendégül láttuk anyósomat, meg a sógoromat, ezért nem mentem haza. DE végig bőgtem, de anyu is. Most is itt sírok. :)
Nehéz volt elszakadni, mert mi is 2 barátnő vagyunk, mindent megbeszélünk egymással, még olyat is amit a barátnőimmel nem.
Én se mentem messzire. Autóval 10 perc.
Ez az élet rendje. Vágytam arra, hogy külön költözhessek, éljem a kis életemet, főzőcskézzek, de közben olyan jó volt velük.
Mellesleg mindennap hazamegyek(ők is elköltözzek kisebb házba. 1-2 órát ott vagyok, beszélgetünk.
én is kb 5 percnyi kocsiúttal távolabb leszek...de ha a munkám engedni fogja én is tuti megyek csak otthon legyek velük kicsit:-)
De majd csak hozzászokom, idővel...:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!