Mennyi időbe telt mire válás/szakítás után talpra álltatok és új kapcsolat felé nyitni kezdtetek?
Elsősorban olyan válaszok érdekelnének, akik úgy érezték életük párja mellett vannak, de még sem működött a dolog, így nem is durván megkeseredetten mentek szét, hanem esetleg úgy, hogy még éppenséggel akár szerették is a másikat. Én borzalmasan el vagyok keseredve, és úgy érzem, soha többet nem akarok senkit sem közel engedni magamhoz.:(
23/N
Ebben a cipőben járok már 2. napja, kilettem rakva, és én is azt érzem, amit te.
22/N
Már írtam korábban, ne agyalj, rohadt nehéz de tényleg ne! Nekem is mindenki azt mondta h rá gondolok akkor kezdjek azon gondolkodni pl h milyen cipőt akarok legközelebb venni. Akkor hülyeségnek gondoltam de most sokat segít. Nyílván sok ember sok személyiség és nem vagyunk egyformák, vkinek segít vkinek ne.
A legfontosabb h ne csinálj semmi meggondolatlanságot. Egy hónap múlva sokmindent megbánhatsz, amit már te is megfogsz bánni amit visszanézve gáznak is fogsz érezni. Fontos h ne ess össze, és nyiss a világ felé.
"Ne féljünk az újtól, mert az jót hozhat nekünk"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!