Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi időbe telt mire válás/s...

Mennyi időbe telt mire válás/szakítás után talpra álltatok és új kapcsolat felé nyitni kezdtetek?

Figyelt kérdés

Elsősorban olyan válaszok érdekelnének, akik úgy érezték életük párja mellett vannak, de még sem működött a dolog, így nem is durván megkeseredetten mentek szét, hanem esetleg úgy, hogy még éppenséggel akár szerették is a másikat. Én borzalmasan el vagyok keseredve, és úgy érzem, soha többet nem akarok senkit sem közel engedni magamhoz.:(

23/N

2011. ápr. 9. 17:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ebben a cipőben járok már 2. napja, kilettem rakva, és én is azt érzem, amit te.

22/N

2011. ápr. 10. 10:36
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszi, a válaszokat, én is pont kb annyi ideje lettem "kirakva", mint te utolsó, szóval megértelek.:( Igyekszem magam lekötni persze, főleg, hogy vannak kötelezettségeim, de folyamatosan a miérteken agyalok, ahogy egy kis szabad percem van.:(
2011. ápr. 10. 16:55
 13/14 anonim válasza:

Már írtam korábban, ne agyalj, rohadt nehéz de tényleg ne! Nekem is mindenki azt mondta h rá gondolok akkor kezdjek azon gondolkodni pl h milyen cipőt akarok legközelebb venni. Akkor hülyeségnek gondoltam de most sokat segít. Nyílván sok ember sok személyiség és nem vagyunk egyformák, vkinek segít vkinek ne.

A legfontosabb h ne csinálj semmi meggondolatlanságot. Egy hónap múlva sokmindent megbánhatsz, amit már te is megfogsz bánni amit visszanézve gáznak is fogsz érezni. Fontos h ne ess össze, és nyiss a világ felé.

"Ne féljünk az újtól, mert az jót hozhat nekünk"

2011. ápr. 10. 21:33
 14/14 anonim válasza:
7 éve voltunk együtt jóban-rosszban egymás mellett. Minden tökéletesen ment, terveztük az életünket, együtt. Aztán most 3 hónapja a kollégánkkal jár. Indokot, hogy miért, nem kaptam és nem is értem, csak azt tudom, hogy olyan, mintha széttépnének belül. Nem tudom meddig tart még ez az érzés, de mintha nem csillapodna, hanem inkább erősödne.
2011. dec. 6. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!