A munkám miatt elitélnek, de a pénzem kéne?
Mikor kimentem külföldre dolgozni,azért döntöttem ez mellett mert édesanyámnak már rég nem volt munkája,enni se nagyon tudtuk sokszor mit,így hát h segítsem a családot ki mentem ausztriába. Először egy szállodába takarítottam,de onnan egy hét után elküldtek,és még pénzt se kaptam. Aztán egy kocsmába kezdtem dolgozni,de sokszor nem fizettek ki.most egy bárban táncolok,ahol néha le is fekszem az ügyfélnek. Muszáj,mert ha nem teszem ki rúgnak és a pénz meg kell nagyon,mert nagyon el vagyunk adósodva.
A húgom véletlenül megtudta h mivel is foglalkozok,úgy tudták h még mindig a szállodába vagyok. Most mikor hazajöttem látogatóba anyám elmondott mindennek,és nem engedett be a lakásba. Én elmentem egy panzióba aznap estére,gondoltam majd reggel megbeszélem anyámmal,de továbbra se engednek be,ha a húgom van otthon ő se,és csak szid. Holnap fogok visszamenni,és a húgom hívott h a pénzt adjam be nekik a postaládába. Totál ledöbbentem. Miattuk adom el magam,megaláznak,elmondanak mindennek,még csak meg se halgatnak,de a pénz az kellene nekik.
Mit tegyek? Mit tennétek a helyembe? Kb 3 havonta járok haza,egy hétre,anya még mindig nem talált munkát amit kap segélyt az kajára megy el,rezsit és számlákat nem fizet,én szoktam ilyenkor befizetni az elmaradottakat.
Ha nem segítek rajtuk,akkor árverezik a lakást a rezsi tartozás miatt,és ki is kapcsolnak mindent.
Legyek önzetlen,és segítsek rajtuk így utoljára? Én kicsit több mint egy éve csinálom ezt,már kiszállnék de amig anyukám nem talál munkahelyet nem tudok
Ma már elfogadott a prostitúció?
Mondjuk indok mindig van, azt látom.
Ma még a szülők számláinak fizetése. Holnap már egy csinos ruha. Közben tanulsz, vagy egész életedben kurwa leszel? Én nem leszek annyira toleráns veled és a hozzád hasonlókkal, mert ez volt a legegyszerűbb, amit tehettél. Édesanyám a nulláról küzdötte fel magát fiatal korában, folyamatosan képezte magát, tanult, hogy jobb legyen nekünk. Mára már sikeres ember, akinek megvan a méltósága is, mert MUNKÁVAL, KITARTÁSSAL ért el mindent. Csak hogy nehogy az jöjjön itt le, hogy mindenki annyira tiszteli a prostikat, mert milyen nehéz nekik. És ennek fényében édesanyád is megértem, ha az én gyerekem lennél, lehajtott fejjel bőgnék.
A prostitúció nem elfogadható,de pl.a kilakoltatástól való rettegés se,és még sorolhatnám.
Évekkel ezelőtt láttam egy filmet.Mélyen fölkavart egyik jelenete.Háborús időben játszódik.Egy nőről szólt aki előzőleg már kiszállt a prostitúció világából.A megszálló katonák azonban igényelték a szexuális szolgáltatását.A nő nemet mondott,a környezetében lévő "tisztességes" emberek ,hogy saját bőrüket mentsék,könyörögve rábeszélték a nőt erre a szolgáltatásra.
A köszönet természetesen megvetéssel sújtott kiközösítés volt.Erkölcsileg ki a vesztese ennek a történetnek?
A mai világban is lehetnek áldozatok.Aki látatlanban ítél,nem különb a történetben szereplő "tisztességes" embereknél.
Én inkább éhen halok, minthogy prostinak menjek, számomra ez ugyanolyan undorító, mint lopni. Ha gyerekem van, inkább intézetbe adom, amíg nem bírom rendezni a soraimat, minthogy egy erkölcstelen anyával nőjön fel. Az édesanyád helyében soha többé nem lennék hajlandó tőled pénzt elfogadni, inkább lakoltassanak ki! Ha hagynád, megpróbálnék rajtad segíteni, mert a lányom vagy, de ha nem hagyod, inkább haza se gyere többet. Biztos vagyok benne, hogy anyukád nem várta el, hogy akármi áron keresd meg azt a pénzt. Jószívűség értük dolgozni, de nem ezen az áron!
Én a helyedben nem adnék nekik pénzt, mert az viszont részükről volt undorító, hogy ezek után még kértek is, de kicsit sem csodálkoznék azon, hogy ennyire mérgesek rád.
Szomorú a sorsod.
Egy felmérés szerint, sok-sok hölgynek megfordul a fejében,
hogy hozzád hasonlóan a "könnyebbik" megélhetést válassza,
a továbbtanulás és a "tisztességes" munka helyett.
Az itt válaszoló nők többsége is egyet ért veled,
sőt volt aki érdeklődött (jó magyar szokás szerint)a jövedelmedről is.
(Azokat a nőket meg nem sajnálják, akik második, meg harmadik műszakot vállalnak és nem csak a lábukat teszik szét egy kis kp-ért!!)
Sajnálatos dolog, hogy bekerültél egy ilyen hálózatba,
de miután önként visszamész hozzájuk mindig, ezért láthatóan, megfelel neked ez a "munka".
(Hiszen nem kértél rendőri védelmet a futtatóiddal szemben!)
Azt írtad: "most egy bárban táncolok,ahol néha le is fekszem az ügyfélnek"...
A "néha" az konkrétabban ugye napi 5-10 kuncsaft és nem csak az a "bredpit-kinézetű" fajta...
A családod miatt sajnállak.
nem tudlak sajnálni. senki sem kényszerített hogy henteregjél mindenféle hapsikkal.
nagyon gyenge kifogás azt mondani, h nincs más meló, stb. de van! mindig van más megoldás, nem muszáj k.urválkodni. na meg hogy miattuk adod el magad? hidd el, ha te nem küldözgetnéd az eurókat minden hónapban, anyádnak meg a húgodnak is eszébe jutna a munka. te meg pl elmehetnél mosogatni vagy takarítani. az nem szégyen. a ribanckodás. na az a szégyen!
gyenge jellem vagy. a családod se különb nálad, megérdemlitek egymást.
Elkeseredésedben tévedtél erre az oldalra,de jól tetted.Kaptál hideget,meleget bőven.Ez kicsiben a társadalom véleményét tükrözi.Ugye
,nem éri meg?Ne alázd meg magad többé senkiért!Előbb-utóbb te sem fogod önmagad becsülni.
Ne várd ezt meg!Ügyes lány lehetsz,egy kis nyelvtudással találhatsz felvállalható munkát is.
Őszintén sok sikert kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!