Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A munkám miatt elitélnek, de...

A munkám miatt elitélnek, de a pénzem kéne?

Figyelt kérdés

Mikor kimentem külföldre dolgozni,azért döntöttem ez mellett mert édesanyámnak már rég nem volt munkája,enni se nagyon tudtuk sokszor mit,így hát h segítsem a családot ki mentem ausztriába. Először egy szállodába takarítottam,de onnan egy hét után elküldtek,és még pénzt se kaptam. Aztán egy kocsmába kezdtem dolgozni,de sokszor nem fizettek ki.most egy bárban táncolok,ahol néha le is fekszem az ügyfélnek. Muszáj,mert ha nem teszem ki rúgnak és a pénz meg kell nagyon,mert nagyon el vagyunk adósodva.

A húgom véletlenül megtudta h mivel is foglalkozok,úgy tudták h még mindig a szállodába vagyok. Most mikor hazajöttem látogatóba anyám elmondott mindennek,és nem engedett be a lakásba. Én elmentem egy panzióba aznap estére,gondoltam majd reggel megbeszélem anyámmal,de továbbra se engednek be,ha a húgom van otthon ő se,és csak szid. Holnap fogok visszamenni,és a húgom hívott h a pénzt adjam be nekik a postaládába. Totál ledöbbentem. Miattuk adom el magam,megaláznak,elmondanak mindennek,még csak meg se halgatnak,de a pénz az kellene nekik.

Mit tegyek? Mit tennétek a helyembe? Kb 3 havonta járok haza,egy hétre,anya még mindig nem talált munkát amit kap segélyt az kajára megy el,rezsit és számlákat nem fizet,én szoktam ilyenkor befizetni az elmaradottakat.

Ha nem segítek rajtuk,akkor árverezik a lakást a rezsi tartozás miatt,és ki is kapcsolnak mindent.

Legyek önzetlen,és segítsek rajtuk így utoljára? Én kicsit több mint egy éve csinálom ezt,már kiszállnék de amig anyukám nem talál munkahelyet nem tudok

2011. ápr. 7. 18:17
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
18%

Hát igazából a helyükben lehet én is ezt csinálnám. Eléggé pocsék lehet a tudat, hogy a gyerek, akit felneveltek, egy jó ideje hazudozik arról, hogy mit is csinál. És azért valljuk meg, a prostitúció nem egy olyan munka, ami miatt büszke lehet az ember a gyerekére.

A pénzt már csak azért adnám nekik oda, hogy talán legyen valaki, aki keresni fog, ha úgy alakul.

Annak a kedves válaszolónak, aki azzal jött, hogy anyuka is felemelhetné a s*ggét... nem kívánom, hogy veszítse el a munkáját és újat kelljen találnia, de belegondolhatna. -.-"

És próbálj meg kiszállni, bár lehet, hogy élve nem is lehet... inkább dolgozz tényleg valami vacak helyen, de úgymond tisztességes munkával. Mert ezzel így sosem lesz normális életed.

2011. ápr. 7. 18:46
 32/50 anonim ***** válasza:
88%

- Nem jöhetsz be, mert egy k.urva vagy, a pénzt hagyd a postaládában.

- Nem. Vagy én és a pénz, vagy semmi.

- Jó, akkor gyere be Édes kis lányom.

2011. ápr. 7. 18:47
 33/50 anonim ***** válasza:
33%
Hát én meglepődtem ezen a sztorin és a sok hozzászóláson. Azért, azt ne mondd, hogy pisztolyt tartottak a fejedhez. Nem kötelező k*rvának állni, ha nincs pénz. Annyi más megoldás van. Mindegy, én nem fogok neked szavalni erről. De én a helyedben nem tudnék tükörbe nézni.
2011. ápr. 7. 18:49
 34/50 anonim ***** válasza:
72%
Sorolj már egy két más megoldást, ahova rögtön mehet az ember, és elég pénzt kap. Hiszen amint írtad, csomó van.
2011. ápr. 7. 18:51
 35/50 anonim ***** válasza:
89%

Sajnállak a családod miatt, de én sosem hagynám cserben az enyémet, voltak helyzetek mikor szinte "kikészültem" a családom miatt, psychológushoz jártam, de ő is csak annyit tudott tanácsolni, hogy foglalkozzk inkább magammal is, ne tegyem tönkre magam mások miatt, ha család, ha nem. Igaz, ez azóta sem megy nekem, de neked azért kívánom, hogy sikerüjön:) Nem ítéllek el a munkád miatt, inkább sajnállak nagyon. Nálunk is elég rossz volt a helyzet sajnos, elvégztem az ápolónői tanfolyamot, vártam kicsit a munkára, e végre második hónapja kint vagyok, 2 hétre megkapom a 700 eurót, 2 hetet meg a családommal tudok tölteni. Megmondom Neked őszintén, hogy sz*r munka, hidd el, 21 évesen nem szívesen pelenkázom meg fürdetem az öregasszonyt, de kell a pénz, ezért csinálom, és tudom Te is csak ezért csinálod! Én mégis azt javasolom neked, hogy próbáld meg inkább te is ezt a munkát, mint én! Biztos, hogy jobban keresel, de nem kell félnem senkitől, akkor hagyom abba mikor akarom, és a lelkem is nyugodt, csak sajnos a gyomrom fordul fel néha:)

21/L

2011. ápr. 7. 19:12
 36/50 anonim ***** válasza:
71%

Nem ők kérték h qrva legyél, igazuk van.

(De a pénzt se kérjék.)

2011. ápr. 7. 19:15
 37/50 anonim ***** válasza:
83%
Engem a férjem hagyott ott, a jó nagy tartozással együtt. A munkámból befolyt pénz a megélhetésre kellett, csak egy kis részét tudtam eltenni a tartozások kiegyenlítésére. Tudtam hogy így belerokkanok és ezért én is lefeküdtem férfiakkal. Munka után jött a "második műszak". Valószínűleg sokan elítélnek emiatt és higgyétek el én sem vagyok büszke magamra. Magam ura voltam azalatt az egy év alatt, így hát azzal voltam együtt, akivel én is akartam és szerencsére semmilyen atrocitás nem ért. Tehetős férfiakkal voltam együtt, így szerencsére egy év alatt sikerült rendeznem mindent. Kiszálltam végleg. A tesómnak mondtam csak el, mert egy idő után már muszáj volt valakinek elmondanom, hogy nehogy megbolonduljak. Mikor elmondtam, hosszú percekig csak ültünk némán. Majd a tesóm csak annyit mondott, hogy mindig a gyönyörűséges, intelligens és kedves nővére maradok, akit még él nagyon szeretni fog és átölelt. Kedves Kérdező, látod ilyen egy fantasztikusan jó testvér. Biztos szereted őket és ezért nehéz tőlük az elszakadás, de hidd el, hogy a pénz miatt kellesz csak nekik. Ha nem tudsz majd nekik adni, akkor Te sem kellesz majd. Hiszen így sem, ezt már bizonyították. Kicsit hagyd őket az árral szemben úszni és hidd el, ha szorul a nyakukon a hurok, akkor magukra lesznek utalva. Nekik ez a helyzet kényelmes. Amikor kicsúszik a lábuk alól a talaj, akkor vagy elkezdenek ők is dolgozni, vagy Téged keresnek meg. Véleményem szerint az utóbbi fog teljesülni, de majd kiderül. Nagyon sok szerencsét és kitartást kívánok Neked! Z
2011. ápr. 7. 19:20
 38/50 anonim ***** válasza:
24%
A Millió Dolláros Bébis hozzászóló vagyok. Miért pontoztatok le, ráadásul nullára? Azok közül akik a piros kézre kattintottak, látta bárki is a filmet? Kétlem, mert aki látta, az érteni miért írtam. Csak gratulálni tudok.
2011. ápr. 7. 19:34
 39/50 anonim ***** válasza:
92%

Nem irigyellek, nehéz lehet minden nap újra és újra megtenni azt, amit utálsz.

Mi a végzettséged?

2011. ápr. 7. 20:46
 40/50 anonim ***** válasza:
63%

Annyira nem olvastam végig a hozzászólásokat, de én megértem a családodat. Én se örülnék neki ha a testvérem igy keresné a pénzt. Nagyon sok lányt ismerek akik külföldön dolgozik, de nem magát árulja. Ők nem kérték, hogy igy keressél pénzt.

Az meg, hogy mondták dobd be pénzt a postaládába nem is tudom az tényleg csúnya dolog. Anyukám is elolvasta a kérdést ő nem is hiszi el.

2011. ápr. 7. 21:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!