Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez miért baj? Dolgozok napi...

Ez miért baj? Dolgozok napi 13 órát. Imádom a munkám. Külföldön élek, már van saját házam. De magán életem az szinte 0.

Figyelt kérdés
Szüleim eljöttek hétvégén hozzám, és beszélgetünk és szóba került hogy én mire várok mert se pasi se gyerek.. De én így érzem jól magam.. Majd változtatok a helyzeten ha úgy érzem.. Köszönöm a válaszokat. 27N
2010. szept. 26. 19:11
 1/8 anonim ***** válasza:

Ez önmagában nem baj. Amiatt féltenek, hogy mi lesz veled idősebben, amikor már nem lesz erőd ennyit dolgozni és olyan jó lenne családi körben ücsörögni. Illetve nem tudom, barátokkal hogy állsz, ha azok sincsenek, akkor is megértem, ha féltenek.

Amíg ugyanis minden jól megy, addig semmi gond. De ha bármi probléma adódik, akkor rengeteget számít, ha van, aki melletted áll és tartja benned a lelket.

2010. szept. 26. 19:14
 2/8 anonim válasza:
68%

Szerintem nem baj, ha te így jól érzed magad.

Ne törődj azokkal akik ebbe belekötnek

2010. szept. 26. 19:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem minden a pénz,de ha nem fàradsz el ennyit dolgozni,akkor miért ne!Viszont nehogy késõ legyen,hogy észbe kapjàl,jaj még nincs csalàdom.Az idõ sajnos gyorsan mulik!
2010. szept. 26. 19:19
 4/8 anonim ***** válasza:
50%
Csak azt, csak úgy tedd, ami neked jó. Senki ne befolyásoljon!
2010. szept. 26. 19:23
 5/8 anonim ***** válasza:
25%
Ez a te életed! Te is cseszed el, ha úgy adódik. Ők csak olyanra kérdeztek rá, ami "szokás".
2010. szept. 26. 19:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Azért aggódnak, mert a tendencia az, hogy egy nőnek 30 felett nehezebb párt találnia. Ezenfelül 30-35 év felett már a termékenységgel is nagyon sokszor gond van... ezért aggódnak a gyerekvállalás miatt.
2010. szept. 26. 20:02
 7/8 anonim ***** válasza:

Kimondtad: így érzed jól magad.... Innentől nincs miért belekötniük a szüleidnek.

Ne haragudj, én biztos nem érezném jól magam 27 évesen, ha nem lenne társam, gyerekeim. De mások vagyunk. Nem mindenkibe él ugyanolyan mértékben a családalapítási - pártalálási igény.

Ha így érzed jól magad, akkor örülj neki, hogy boldog vagy és így kerek az életed: és való igaz, ha megunod ezt az életet, bármikor találhatsz valakit, akihez hozzámész, majd gyereket szülsz neki.

2010. szept. 26. 21:40
 8/8 anonim ***** válasza:
En se szeretnek meg 27 evesen csaladot (part se feltetlenul, de gyerekeket semmifelekepp sem) szerintem ebben semmi rossz nincs, mindenki mas:)
2010. szept. 26. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!