Ez miért baj? Dolgozok napi 13 órát. Imádom a munkám. Külföldön élek, már van saját házam. De magán életem az szinte 0.
Ez önmagában nem baj. Amiatt féltenek, hogy mi lesz veled idősebben, amikor már nem lesz erőd ennyit dolgozni és olyan jó lenne családi körben ücsörögni. Illetve nem tudom, barátokkal hogy állsz, ha azok sincsenek, akkor is megértem, ha féltenek.
Amíg ugyanis minden jól megy, addig semmi gond. De ha bármi probléma adódik, akkor rengeteget számít, ha van, aki melletted áll és tartja benned a lelket.
Szerintem nem baj, ha te így jól érzed magad.
Ne törődj azokkal akik ebbe belekötnek
Kimondtad: így érzed jól magad.... Innentől nincs miért belekötniük a szüleidnek.
Ne haragudj, én biztos nem érezném jól magam 27 évesen, ha nem lenne társam, gyerekeim. De mások vagyunk. Nem mindenkibe él ugyanolyan mértékben a családalapítási - pártalálási igény.
Ha így érzed jól magad, akkor örülj neki, hogy boldog vagy és így kerek az életed: és való igaz, ha megunod ezt az életet, bármikor találhatsz valakit, akihez hozzámész, majd gyereket szülsz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!