Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit mondanál erre a volt...

Mit mondanál erre a volt férjednek? Beleegyeznél?

Figyelt kérdés

Több mint 8 éve hagyott el egy másik nőért. Később azt mondta, szakított vele. Újra férjhez mentem, de továbbra is tartottuk a kapcsolatot a gyerekek miatt. Csakhogy mindig Ő jött, sosem vitte el a gyerekeket. Arra, hogy hol lakik, kitérő válaszokat adott.

1 hete váratlanul elvitte a gyerekeket, úgy tervezték színházba mentek. Másnap a gyerekek vonattal jöttek haza, és zaklatottan mesélték, hogy apa elvitte őket egy nőhöz, ahol volt egy 5 éves kisfiú, akinek ő az apukája.

Rákérdeztem, mi ez az egész. kiderült, hogy sosem szakítottak, és a gyerek tényleg közös.

Már ez is éppen elég váratlanul ért, mert semmi oka nem volt rá, hogy eltitkolja, de most azzal állt elő, hogy innentől szívesen idehozná magával a kisfiút, sőt a szünetekben itt is hagyná néhány napra. Nem tudom, hogyan reagáljak erre, vagy hogy mi állhat a háttérben.

2011. ápr. 6. 14:18
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

Akkor tedd azt, hogy amikor el viszi az apuka a gyerekeit váratlanul felhozod a múltkori témát és azt hogy ha annyira szeretnék a kis féltestvért nálad nyaraltatni akkor te meg ragaszkodsz ahhoz, hogy most a gyerekeiddel együtt menjetek át hozzájuk,mert erről a dologról szeretnél az asszonykájával egyeztetni... ennyi. Ha belemegy akkor látod hogy honnan jön a féltesó, akkor gondolkozhatsz a dolgon, ha nem akkor egyértelmű hogy nem.

Amúgy azért írtam hogy azt hittem 5-6 évesek, mert azért 15-16 évesek nem kerülnek zaklatott állapotba ilyentől....meg nem is tudom, talán úgy fogalmaztál, hogy nekem az jött le ennyi idősek. Amúgy az hogy 8 éve hagyott el az nem alap semmire, mert már mi is olvashatunk itt érdekes történeteket :) gondolom te is :)

2011. ápr. 6. 15:11
 32/42 A kérdező kommentje:

Kedves 15:11! Aranyos vagy ezzel a kor dologgal:) Hidd el, ennyi idősen is remekül fel lehet zaklatni őket valami váratlan dologgal. Legalábbis az enyémeket.

Mivel írtam, hogy apa nem szokta elvinni őket, és ezután sem szándékozik, marad az, hogy tovább próbálkozom felvenni a nővel a kapcsolatot.

2011. ápr. 6. 15:15
 33/42 anonim ***** válasza:
esetleg ha írnál egy smst a nőnek hogy a párja ezt tervezi és ezt akartad volna vele megbeszélni, hogy mi a véleménye erről, mert legalább "mi nők" tartsunk össze címszóval?
2011. ápr. 6. 15:19
 34/42 A kérdező kommentje:
15:19! Látod ez jó ötlet, nem is tudom, miért nem jutott az eszembe. Egy sms-t csak elolvas. Bár engem a helyében biztosan megölne a kiváncsiság, hogy mi az ördögöt akarhat tőlem ennyi év után ez a nő?! Bár nyilván van sejtése, mivel ő is ott volt, amikor az eset történt.
2011. ápr. 6. 15:21
 35/42 anonim ***** válasza:

Amúgy tudod nekem mi az ami "nem tetszik" ebben a történetben? (most komolyan, nem szekálni akarlak)

Az hogy ha tényleg zaklatottak voltak a gyerekeid akkor miért akarnák azt hogy jöhessen a féltestvér? Elvégre haragudniuk kellene az apjukra -nekik is, mert nem csak téged, de őket is átejtette, nemde? Vagy csak én látom rosszul a dolgokat????

2011. ápr. 6. 15:22
 36/42 A kérdező kommentje:

Kedves 15:22!

Nem tudok válaszolni a kérdésedre. Csak tényeket tudok.

1. Zaklatottak voltak az infó miatt.

2. Nem mondtak olyat, hogy haragudnának az apjukra, hiszen szeretik.

3. Úgy tűnik, megkedvelték a kissrácot, főleg a lányom.

Ebből mit lehet összerakni?

2011. ápr. 6. 15:25
 37/42 A kérdező kommentje:
Amúgy nem is lenne ez az egész kérdés, ha nem aggasztana, hogy miért történt így, és nem félnék attól, mi lehet ebből.
2011. ápr. 6. 15:27
 38/42 anonim ***** válasza:

Szerintem higgy a női megérzésedben. Nekem is bűzlik itt valami, mint már írtam és ahogy már előttem is írták... 1 nő tévedhet de sok...?? nem hiszem

Esetleg leülhetnél a gyerkőcökkel beszélgetni a témáról, és esetleg bekészülhetnél egy pár keresztkérdéssel is, hátha kiderül az igazság. Kérdezd meg hogy mi a véleményük erről a helyzetről, hogy ők hogy látják a helyzetet. Milyennek ismerték meg a másik nőt, hogy milyen volt a lakás ahol voltak...stb. Esetleg megkérdezhetnéd a lányodtól, hogy miért és mitől érzi magát közel a kisfiúhoz...stb. Szerintem légy nyitott és üljetek le 3-ban erről beszélgetni....ha tényleg a helyén van az eszük akkor megértenek és nem fognak hisztizni ha erről kell beszélgetni veled. De tényleg csak kérdezz, ne vádaskodj, ne jelents ki dolgokat. esetleg azt is megkérdezhetnéd ( ha te nem is tudod) hogy nem érzik-e magukat átejtve? vagy hogyan vélekednek erről (mivel az apjuk 5 évig titkolta előttük is)?

2011. ápr. 6. 15:39
 39/42 A kérdező kommentje:

A megérzéseim miatt aggódom én is. Valami itt nagyon nem stimmel. Beszélgettem a gyerekekkel is. Annyit mondtak, hogy a nő normális volt velük, de nem nagyon beszélgettek, mert inkább főzött, vagy csak kiment a szobából. A gyerekről azt mondták, hogy aranyos, és apa sokat mesélt róla nekik.

Az egyik válaszadó tanácsára írtam egy sms-t. Jött is azonnal a visszajelzés, hogy kézbesítve, de nem írt vissza, és továbbra sem veszi fel a telefont.

2011. ápr. 6. 15:46
 40/42 A kérdező kommentje:
A lakás 3 szobás, sok játéka van a gyereknek. Ami még érdekes, hogy a kissrác tudott a gyerekeimről, bár az nem egyértelmű, hogy mióta.
2011. ápr. 6. 15:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!