Mit tegyek? Romokban az életem.
:( A munkám nem szeretem úgy érzem teljesen leépülök benne,már alig van önbizalmam (csak a pénz miatt vagyok még itt). Alig érintkezem emberekkel lassan teljesen elszigetelődöm, a priv. szférámban összesen ha 2-3 ember van akivel néha kommunikálok,ezek közül az egyik anyám ,ami 26 évesen már nem igazán elégíti ki az embert .Sajnos a családommal eléggé összefonódik az életem ez is frusztrál . Ha kisebb stressz ér mindig beteg leszek ,lesz valami kisebb vagy nagyobb bajom.
Az albérletet is utálom mar itt vagyok 5 éves, ez ilyen társbérlet ,és kilátásom sincs saját lakásra hogy legalább egy kisállatom legyen aki szeret. :(
Gondoltam ha elmennék és gyökeresen változtatnék jobb lenne ,-de tapasztalatból -,ha kimennék mondjuk külföldre, csak még magányosabb lennék és még nagyobb lenne a kudarc.
Ha ez így megy tovább előbb utóbb megölöm magam mert ennek így semmi értelme . :(
Hogyan változtathatnék ? Mit tegyek ?
DE valami olyan kellene ami túllök ,mert sokszor volt már kezdeti lelkesedés, aztán minden maradt a régiben .Hiszen a környeztem is a régi, a lelkemet se cserélhetem le .sajnos .Akkor én hogyan változzam ?
Elvagyok keseredve :(:(
26 l
Szia!
Ott a probléma, hogy csak 2-3 ember van, akivel néha kommunikálsz. Szerintem kezdd azzal, hogy új barátokat szerzel, vagy régieket szerzel vissza.
Iratkozz be valamilyen iskolába, tanfolyamra, vagy menj el önkéntesnek valahová. Rengeteg a lehetőség. Ezeken a helyeken sok új embert megismerhetsz. Olyanokat keress, akikkel van valamilyen közös alap: érdeklődési kör, közös származási hely, közös iskola, gyerekkori tábor. Az új barátaiddal pedig szervezz sok közös programot. Járj el, ne ülj otthon. Először talán nehéz rávenni magad, hogy kimozdulj, de erre van a kiút.
A külföldre szökés egyébként jó ötlet, de egyedül szerintem se vágj bele. Viszont egy társsal igen!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!