Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha nem sikerül?...

Mit tegyek, ha nem sikerül? És ráadásul a szüleim is erőltetik. Meg persze én is nagyon-nagyon vágyom a szerelemre?

Figyelt kérdés

18/L vagyok sztem átlagos szép lány vagyok, olyan, mint a többi ember. Vannak nálam szebbek okosabbak, humorosabb, vonzóbb lányok is, de vannak nálam rosszabbak is. Kinek mi jön be.

Nem volt még barátom, nem hiszem, h azért mert senkinek nem kellek, talán túl válogatós vagyok, nem tudom...

Mindenesetre nagyon vágyom a szerelemre, de egyszerűen nem tudok bulizni, ismerkedni, mert mindig közbejön vmi.

Itthon meg nyomatják 1000rel a szüleim, h miért nincs barátom, miért nem mozdulok ki, miért punnyadok itthon. Szinte már frusztrálnak:( Legszívesebben sírnék, de már csak azért sem sírok, azt mutatom, h minden rendben, mindig jó a kedvem. De belül felemészt, fáj és félelemmel tölt el, bezárkózom , begubózm és félek, h mi lesz ha nem kellek senkinek.

Pedig most is tetszik egy srác, ő nem ismer engem a suliban láttam meg, tipikus alfahím, de ő persze azt sem tudja , h létezem(éslégyszineírjátok,hlehet,htudja,merttuti,hnem).

Mit tegyek?? Segítsetek, kérlek...

2011. ápr. 1. 15:47
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

most mi baj, ne visítsál b@zmeg..

a fiúkkal nehéz segíteni..

Nem tudom hogy juttottál ilyen helyzetben, én mikor gimis voltam, mikor a osztálytársaim elhívtak valahovva, legtöbbször azt mondtam hogy nem.

Egy idö után egyszerüen abba hagytak hívni.

Ha nem hívnak el téged, kezd el öket elhívni, csak olyasmi hogy hé, tanuljunk együtt a matekra a suli után, a szünetben vagy akármi.

Hívd el hogy menjetek a városba, akarsz magadnak nézni valami cipöt, nem kell venned, "window shopping"..

Kérd meg hogy segítsen választani neked ruhákat, ha valamit el kell intézned bent a városban akkor hívjál el valakit, hogy nem jön e veled satöbbi.

Ezek a barátaid, innen kapsz majd barátot, végül mentek és találkoztok valami fiú-val akit ö ismer, és akkor is ha szégyenlös vagy, egy idö után majd megismerkedsz az emberekkel, és végül nincs gond.

(EZ egy elmélet, nem tuti hogy beváll)

2011. ápr. 1. 16:43
 22/25 A kérdező kommentje:
Nem vísítok és ilyeneket szoktam csinálni a barátaimmal, mert azok vannak, nekem a szerelemmel vannak gondjaim ...
2011. ápr. 1. 16:48
 23/25 anonim ***** válasza:

akkor csak folytasd, éljél, szorakozzál a barátnöiddel,

egyszer csak jön valami fiú akinek tetszel, és oda mer menni hozzád.

az a fiú aki tetszik neked, ha ö nem jön, p´robáld te hívni fel a figyelmét irántad. Menjél oda te, mit veszhetsz?

2011. ápr. 1. 16:52
 24/25 anonim ***** válasza:
Ezt sajnos nem tudod ennyire befolyásolni, az egyetlen dolog amit tehetsz, hogy minél több fiúval megismerkedsz, és előbb utóbb lesz aki megtetszik.
2011. ápr. 1. 17:42
 25/25 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább legyen valaki válogatós a szerelemben és jöjjön össze neki később, minthogy csak azért összejöjjön bárkivel is, mert rossz egyedül lenni.

Abból sosem szokott jó kisülni hosszú távon.

17 évesen nekem is voltak ilyen problémáim, úgyhogy saját tapasztalatból okultam.

"Alfa hímmel" meg legtöbbször nem jó kezdeni... külső szemlélőként lehet, hogy jó fej, de legtöbbször nálam itt megszűnik a kapcsolat szempontjából felsorolható pozitívumok sora.

Amúgy ha egy év múlva kimész külföldre, akkor nem lenne rossz itt hagyni a pasit? Mert ha szerelmes az ember, nagyon kínzó dolog otthagyni.

Én becsülöm, hogy kimész külföldre, biztos jó dolog lesz szakmai szempontból, ismerkedés szempontjából talán kicsit nehezebb dolgod lesz. De semmi sem elképzelhetetlen.

Amúgy külső vagy belső tulajdonságokat tekintve nagyok az elvárásaid?

Nekem az volt az igazi problémám, hogy ennyi idősen nem ugyanazt akartam egy kapcsolattól mint a velem egyidős fiúk. Emiatt a 17 voltam mikor volt az első kapcsolatom, szintén alfa hímmel. Villogni lehetett vele, de azt nem kaptam meg tőle amire vágytam, és én sem tudtam neki megadni, amire Ő vágyott.

2 hónap után olyasmit akart, amit én még nem. De neki az annyi idősen már természetes lett volna...meg annyi nő után. Én meg örülök, hogy nem kerültem fel a listára.

2011. ápr. 1. 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!