Mit tegyek, ha nem sikerül? És ráadásul a szüleim is erőltetik. Meg persze én is nagyon-nagyon vágyom a szerelemre?
18/L vagyok sztem átlagos szép lány vagyok, olyan, mint a többi ember. Vannak nálam szebbek okosabbak, humorosabb, vonzóbb lányok is, de vannak nálam rosszabbak is. Kinek mi jön be.
Nem volt még barátom, nem hiszem, h azért mert senkinek nem kellek, talán túl válogatós vagyok, nem tudom...
Mindenesetre nagyon vágyom a szerelemre, de egyszerűen nem tudok bulizni, ismerkedni, mert mindig közbejön vmi.
Itthon meg nyomatják 1000rel a szüleim, h miért nincs barátom, miért nem mozdulok ki, miért punnyadok itthon. Szinte már frusztrálnak:( Legszívesebben sírnék, de már csak azért sem sírok, azt mutatom, h minden rendben, mindig jó a kedvem. De belül felemészt, fáj és félelemmel tölt el, bezárkózom , begubózm és félek, h mi lesz ha nem kellek senkinek.
Pedig most is tetszik egy srác, ő nem ismer engem a suliban láttam meg, tipikus alfahím, de ő persze azt sem tudja , h létezem(éslégyszineírjátok,hlehet,htudja,merttuti,hnem).
Mit tegyek?? Segítsetek, kérlek...
mért akarsz külföldre menni?
Èn külföldröl költözöm magyarországra jövöre :)
a 16.10 vagyok..
Èn 20 éves fiú (férfi :P) vagyok,
értem minek akarsz kimenni, én is azért költözök magyarországra, mert ott jobban érzem magam. DE inkább azért mert itt ahól most élek, nincs sok barátaim, barátnöm nem volt soha, és úgy érzem itt nem is lessz a közel jövöben.
Egy kis környezetváltozás...
bocs, remélem nem nekem mondtad, hól mondtam hogy rossz?
azt mondtam hogy jó, lehet rosszul fogalmaztam vagy valami, de a lényeg az volt hogy szerintem jó, azért meséltem az én szitumról is, hogy lássad hogy egy színvonalon vagyunk, BAAj?
Ne törődj a piszkálódásokkal. Nincs jobb dolguk, hagyd rájuk. Engem 13 éves korom óta fárasztottak a nagynénik, hogy "Van-e már udvarlód?" 16 évesen lett barátom, akkor meg azt mondták, hogy "Nem korai még?"
Nekem anyukám mindig azt mondta ezekre a dolgokra, hogy hagyd őket kislányom, azért van a szájuk, hogy járjon.
A szerelmet nem lehet sem kierőszakolni, sem siettetni, rád fog találni, ha itt az ideje!
Addig is érezd jól magad, úgy, ahogy vagy. A nyaggatást meg próbáld meg figyelmen kívül hagyni.
A külföldi úthoz sok sikert!
semmi gond, gondoltam hogy valami félreértés, mert hát senki se írt rosszatt :)
Engem meg azért nyagattnak hogy miért akarok "rosszabb" körülményekre költözni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!