Mit tegyek, ha nem sikerül? És ráadásul a szüleim is erőltetik. Meg persze én is nagyon-nagyon vágyom a szerelemre?
18/L vagyok sztem átlagos szép lány vagyok, olyan, mint a többi ember. Vannak nálam szebbek okosabbak, humorosabb, vonzóbb lányok is, de vannak nálam rosszabbak is. Kinek mi jön be.
Nem volt még barátom, nem hiszem, h azért mert senkinek nem kellek, talán túl válogatós vagyok, nem tudom...
Mindenesetre nagyon vágyom a szerelemre, de egyszerűen nem tudok bulizni, ismerkedni, mert mindig közbejön vmi.
Itthon meg nyomatják 1000rel a szüleim, h miért nincs barátom, miért nem mozdulok ki, miért punnyadok itthon. Szinte már frusztrálnak:( Legszívesebben sírnék, de már csak azért sem sírok, azt mutatom, h minden rendben, mindig jó a kedvem. De belül felemészt, fáj és félelemmel tölt el, bezárkózom , begubózm és félek, h mi lesz ha nem kellek senkinek.
Pedig most is tetszik egy srác, ő nem ismer engem a suliban láttam meg, tipikus alfahím, de ő persze azt sem tudja , h létezem(éslégyszineírjátok,hlehet,htudja,merttuti,hnem).
Mit tegyek?? Segítsetek, kérlek...
Én irigylem hogy ilyen problémád van. Nekem ez simán megy. Akárkivel, akárhol, akármikor tudok kapcsolatot teremteni, nem vagyok szégyenlős, de rámenős se...
Szerintem ha te ilyen vagy, akkor nyugodnál meg, ha nem ilyen akarnál lenni mint pl én, hanem jól érezni magad úgy ahogy vagy. Akármit mondunk, nem fog menni szerintem, vagy csak erőltetetten, azt meg mindenki észreveszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!