Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjem ultimátuma. Hogyan...

Férjem ultimátuma. Hogyan teljesítsem?

Figyelt kérdés

Kedves Moderátor és mindenki, szándékos a kategória, mert elsősorban olyan párok, házastársak véleménye érdekel, akik már átestek hasonlón, vagy érett emberek, és van tanácsuk, hogy mit tegyek.

2 éve vagyunk házasok, egy ideje ráálltunk a baba projektre, mert minden adott hozzá, csak egy valami nem. Hogy dohányzom, és akárhányszor próbáltam letenni, mindig visszatért az életembe. Annyiszor hallottam már, hogy az ember pozitívat tesztel, onnan soha többé, és én is így gondolom, mégis félek, hogy idegeskedni fogok, feszült leszek terhesség alatt, ami szintén nem jó a babának. Szerintetek mennyi idővel kéne a "tervezett" teherbeesés előtt abbahagyni? Mennyi idő alatt ürülhet ki? Mennyire árthat a babának, ha mondjuk akkor fogan, mikor én még dohányzom (ettől is félek, hogy az első 2-3 hétben, míg észre sem veszem, hogy van, már kárt okozok..)? Hogy tudnék leszokni? És itt jön képbe a kérdés: férjem ultimátuma, hogy ha nem hagyom abba, akkor elhagy, mert ezt a gyengeség legtetejének gondolja. Valahol igaza is van, de nagyon nehéz. Kérlek, adjatok tanácsot!

2011. márc. 31. 14:29
1 2 3 4 5 6
 51/55 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek! Tegnap a kérdés feltevése óta nem szívtam! :) És sokkal jobb már most a kedvem! Ebéd után valóban jól esett volna, de máskor nem nagyon gondoltam rá. Régebbi tapasztalataim szerint a 3. héttől leszek idegesebb a kelleténél, de remélem túlvészelem valahogy. Mégegyszer köszönöm mindenkinek! Ha valaki szeretné még megosztani a véleményét, tapasztalatát, várom!

Olvastam eddig hideget-meleget, de az a helyzet hogy igazatok van.

2011. ápr. 1. 14:27
 52/55 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok az elhatározásodhoz, és kitartás! Egy hónap múlva már túl leszel a nehezén!:)

Örülök, ha a hozzászólások segítettek meghozni a döntést!

Sok sikert a továbbiakhoz!

2011. ápr. 1. 14:59
 53/55 anonim ***** válasza:

Harminc év cigi után szoktam le . Kérlek, kérdező, hogy nagyon komolyan határozd el magad, és te akarj leszokni, magad és a baba kedvéért.

Ha evés-kávé után rágyújtanál, igyál meg egy pohár kihűlt citromfű- és menta teát.És ahányszor eszedbe jut, mindig igyál.

Ezzel a módszerrel szoktam én is le úgy, hogy közben a családomnak sem okoztam idegbetegséget.

Alkoholos italt egyáltalán ne igyál, nagyon gyengét se.

2011. ápr. 1. 19:30
 54/55 anonim ***** válasza:
A nagy pöcörőt nehéz. Nekem annyi volt, hogy elhatároztam egy szál cigi közben, hogy nem csinálom tovább. Tudatosult, hogy semmi értelme. Azóta semmi közöm nem volt hozzá. Minden egyesz szállal ártassz... Ha babát akarsz, akkor lépd meg nagyon gyorsan ezt a lépést. Nem csak, hogy egészséges legyen, hanem hogy legyen anyja még 20 év múlva is. Gondolj bele! A férjed azt akarja, hogy egészséges gyereke és élete legyen veled. Ha képtelen vagy leszokni, akkor az ő életét is lehúzod, hiszen fontosabbnak tartod a cigarettát. Ne hisztizz itt ilyen fain XXi. századi trendi módon. Ha le akarod rakni, lerakod. Ha nem, akkor meg is érdemled az ultimátumot.
2011. ápr. 13. 05:47
 55/55 anonim ***** válasza:
Nos, hogy vagytok?
2011. jún. 26. 20:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!