Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Teljesítsem-e a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesítsem-e a barátnőm kívánságát?

Figyelt kérdés
Fiatal (és mások által jóképűnek mondott) srác vagyok, de van egy "szépséghibám". Korán kezdtem őszülni. A barátnőm azon nyúz folyton, hogy festessem be a hajam (az eredeti színűre). Én ezt nem igazán akarom, kinevetnének a munkatársaim is a melóhelyen, és nem is érezném jól magam a bőrömben festett hajjal. Mit tegyek?
2010. máj. 24. 16:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Mondj nemet.
2010. máj. 24. 16:12
 2/16 anonim ***** válasza:
Mi a baja az ősz hajjal? Az férfias.
2010. máj. 24. 16:13
 3/16 anonim ***** válasza:

ha neked nem jön be, ne tedd. őszen is lehetsz sexy, és attól látszik, hogy nem vagy öreg.

férfiaknál meredek a hajfestés téma. van hogy jól eltalálja a fodrász, és nem lehet megmondani hogy festett-e, de ha nő lefele..

milyen az eredeti hajszíned egyébként? mert arra is kell gondolni, hogy a barnás szín fakul, tehát pár hajmosás után még sötét/gesztenye vörös is lehetsz...

2010. máj. 24. 16:16
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Van akinek kifejezetten sármosan áll:)

Nekem is van egy ilyen ismerősöm...tök szexi^^ kb 25 éves...

Szerintem nem, főleg, ha egyáltalán nem szeretnéd...

19L

2010. máj. 24. 16:17
 5/16 anonim ***** válasza:
Én kopaszodok is... egyik télen már hallani fogom a hópelyheket is. Az őszüléssel semmi gáz.
2010. máj. 24. 16:18
 6/16 A kérdező kommentje:
Az eredeti hajszínem sötétbarna, de még most sem vagyok tiszta ősz, most inkább olyan vasszürke a hajam, a fodrászok erre mondják, hogy 50 %-ban ősz.
2010. máj. 24. 16:18
 7/16 anonim ***** válasza:

a sötétbarna hajfestéknek fokozatosan jön ki a színe, úgyhogy lehetsz vörös is idővel.

Egyébként miért kérdezted meg, hogy teljesítsd-e a barátnőd kívánságát? Szerintem a magyarázatodban már te magad megadtad a választ:

"nem is érezném jól magam a bőrömben festett hajjal"

Nekem egyértlmű, hogy nem akarod.

2010. máj. 24. 16:23
 8/16 A kérdező kommentje:
Isten őrizz! Dehogy akarok én vörös lenni, de már sötétbarna sem! Sötétszürke hajjal is jól érzem magam, de a barátnőm nagyon erőszakos, félek, addig picsog, amíg rám fogja erőltetni.
2010. máj. 24. 16:39
 9/16 anonim válasza:
én is ebben a cipőben járok, szerencsére nekem még csak pár ősz hajszálam van, de a barátnőm már előre megígértette velem, hogy ha jobban elkezdek őszülni festetni fogom.. na majd meglátjuk xD
2010. máj. 24. 18:14
 10/16 anonim ***** válasza:

Szerintem az a fontos, hogy te jól érezd magad a bőrödben. Ha azt nem érti meg a barátnőd, az gáz. Ne festesd be a hajad és feszengj azért, mert neki nem tetszik, hogy őszülsz.

22l

2010. máj. 24. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!