Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesítsem-e a barátnőm kívánságát?
ha neked nem jön be, ne tedd. őszen is lehetsz sexy, és attól látszik, hogy nem vagy öreg.
férfiaknál meredek a hajfestés téma. van hogy jól eltalálja a fodrász, és nem lehet megmondani hogy festett-e, de ha nő lefele..
milyen az eredeti hajszíned egyébként? mert arra is kell gondolni, hogy a barnás szín fakul, tehát pár hajmosás után még sötét/gesztenye vörös is lehetsz...
Van akinek kifejezetten sármosan áll:)
Nekem is van egy ilyen ismerősöm...tök szexi^^ kb 25 éves...
Szerintem nem, főleg, ha egyáltalán nem szeretnéd...
19L
a sötétbarna hajfestéknek fokozatosan jön ki a színe, úgyhogy lehetsz vörös is idővel.
Egyébként miért kérdezted meg, hogy teljesítsd-e a barátnőd kívánságát? Szerintem a magyarázatodban már te magad megadtad a választ:
"nem is érezném jól magam a bőrömben festett hajjal"
Nekem egyértlmű, hogy nem akarod.
Szerintem az a fontos, hogy te jól érezd magad a bőrödben. Ha azt nem érti meg a barátnőd, az gáz. Ne festesd be a hajad és feszengj azért, mert neki nem tetszik, hogy őszülsz.
22l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!