Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Teljesítsem-e a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesítsem-e a barátnőm kívánságát?

Figyelt kérdés
A barátnőm vett nekem egy nagyon feszes fenekű farmert, amely elég egyértelműen kidobja a hátsómat. Mindenáron azt akarja, hogy ebben a nadrágban menjek vele bulizni, de én nem szeretem az ilyen farmerokat. Ő viszont ragaszkodik a kéréséhez. Mit tegyek?
2009. márc. 29. 15:50
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Azt, hogy megmondod neki, hogy nem kényelmes, nem ez a te stílusod, és ne akarjon olyan dolgokat rád erőltetni, amit te nem akarsz. Ennyi :)
2009. márc. 29. 15:51
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
Ha szereted az önkínzást, akkor igen :)
2009. márc. 29. 15:52
 3/7 anonim ***** válasza:
83%
esetleg engedhetsz neki.....de cserebe akkor o is felvesz vmit amit te szeretnel. honnan van feszes farmered ha nem szereted oket? szerintem csak buszke rad (es a fenekedre:) es dicsekedni akar veled :)) ugyh. ha nem fogod magad kellemetlenul erezni a farmerben,menj abban de kerj csereb vmit :) szerintem igy fer.
2009. márc. 29. 16:01
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Onnan van neki, hogy oda van írva a kérdésbe, hogy a barátnője vette neki. Én megtenném a barátnőmnek szerintem, állandóan azt mondja, hogy mennyire jó seggem van, meg fogdossa is egyfolytában. Legyél büszke magadra :)
2009. márc. 29. 19:26
 5/7 A kérdező kommentje:
De én nem vagyok egy fenékmutogató csávó! Valahogy ennél szemérmesebb vagyok.
2009. márc. 29. 21:10
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha jó a hátsód, vedd fel. Veszíteni nem fogsz vele.

Te meg adj rá valami latexet, csipkéset, rövidet, szűket, házvezetőnőset, tanárnőset... Na. Valamit valamiért.

2010. jan. 26. 14:10
 7/7 anonim ***** válasza:
uhh...ha azt akarod, h buzzancsnak nézzenek,akkor nyugodtan vedd fel!!!
2010. jan. 26. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!