Az ugye nem normális, hogy egy másik (nő) személyhez jobban "kötődöm", mint a saját édesanyámhoz?
00:45 nek
Azért nincs teljesen igazad. Én megtudok beszélni az anyámmal mindent. Ő az az ember aki jó tanácsokat ad, nem irigy , nem beszéli el, amit egy barát megtesz ha összevesztek. Mert hiába barát valaki,az akkor is barát marad. De egy anya az a saját vérét jó esetben soha nem árulja el.
Mikor a szüzességem elvesztése közeledett, a barátnők mindenféle rémhíreket terjesztettek én meg teljesen kibuktam, szorongtam. Ekkor odamentem az anyámhoz és megkérdeztem amire kíváncsi voltam. És ő mindent elmondott, felturbózott sztorik nélkül, és igaza lett.
Sajnálom hogy te neked nincs ilyen kapcsolatod az anyáddal, sokat vesztesz vele. Még a nagymamámmal is sok mindent megtudok beszélni, ha nem lenne kivel akkor szexuális téren tőle kértem volna tanácsot. De jobb anyukámmal.
Gondolom ez nekem szólt utolsó. Képzeld nem hogy lesz barátom hanem együtt is élünk, már 6 éve együtt és 2 hónap múlva esküvő. Nem fog közénk állni ne aggódj. De majd ha a legjobb barátnőd elárul akkor gondolj az anyádra aki ezt nem tette volna meg.
Ja és egy jó anya nem áll közénk, de egy barátnő igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!