Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az ugye nem normális, hogy...

Az ugye nem normális, hogy egy másik (nő) személyhez jobban "kötődöm", mint a saját édesanyámhoz?

Figyelt kérdés
Ne értsétek félre, szeretem a szüleim, de amióta megismertem ezt a személyt, vele valahogy jobban meg tudok beszélni dolgokat...tény, hogy elég különböző személyiségek. És nagyon bánt, hogy nem anyukámban találtam meg azt a személyt, aki a szülő mellett barát is, bizalmasom is, meg minden. Mármint bánt, hogy ez a másik személy közelebb áll hozzám... vagy ez csak ilyen érzés, nem tudom... szerintetek? Dolgozom a kapcsolatomon anyummal, de nehéz, kár, hogy nem korábban jöttem rá, hogy valamin változtatni kell.
2011. márc. 29. 23:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

00:45 nek

Azért nincs teljesen igazad. Én megtudok beszélni az anyámmal mindent. Ő az az ember aki jó tanácsokat ad, nem irigy , nem beszéli el, amit egy barát megtesz ha összevesztek. Mert hiába barát valaki,az akkor is barát marad. De egy anya az a saját vérét jó esetben soha nem árulja el.

Mikor a szüzességem elvesztése közeledett, a barátnők mindenféle rémhíreket terjesztettek én meg teljesen kibuktam, szorongtam. Ekkor odamentem az anyámhoz és megkérdeztem amire kíváncsi voltam. És ő mindent elmondott, felturbózott sztorik nélkül, és igaza lett.

Sajnálom hogy te neked nincs ilyen kapcsolatod az anyáddal, sokat vesztesz vele. Még a nagymamámmal is sok mindent megtudok beszélni, ha nem lenne kivel akkor szexuális téren tőle kértem volna tanácsot. De jobb anyukámmal.

2011. márc. 30. 08:03
 12/13 anonim ***** válasza:
Jé, mik vannak. Nekem soha nem jutott eszembe hogy anyámnak kellene a legjobb barátomnak lennie. Ő az anyám, megszült felnevelt, ahogy tudott. Szeret, meg szeretem, de hogy én elmondjam neki azt amit a legjobb barátnőmnek elmondok, teljesen kizárt. Szerintem te már kórosan anyafüggő vagy. Arra vigyázz, ha majd barátod lesz, nehogy ez legyen kettőtök között a probléma, hogy isteníted anyádat.
2011. márc. 30. 11:53
 13/13 anonim ***** válasza:

Gondolom ez nekem szólt utolsó. Képzeld nem hogy lesz barátom hanem együtt is élünk, már 6 éve együtt és 2 hónap múlva esküvő. Nem fog közénk állni ne aggódj. De majd ha a legjobb barátnőd elárul akkor gondolj az anyádra aki ezt nem tette volna meg.

Ja és egy jó anya nem áll közénk, de egy barátnő igen.

2011. ápr. 4. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!