Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Eltartanád a feleséged vagy...

Eltartanád a feleséged vagy az élettársad ha nem dolgozna, de nem azért mert nem tud hanem mert nem akar?

Figyelt kérdés

Lennél te eltartott? Mit gondolsz erről?

A szituáció: egy fizetésből is bőven kijöttök.

Nos?

2011. márc. 29. 21:15
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

utolsó: értettük azt mi is!

akkor is elgondolkoztató, hogy egyesek úgy gondolják, hogy aki htb, az ingyenélő, az nem csinál semmit, az a párjának maximálisan ki van szolgáltatva, azzalb ármit meg lehet tenni... nyilván ezért SEM akar htb lenni, vagy olyan feleséget, aki htb.

EZ a gondolkodás a rossz. Ha tolerancia, szeretet, alapvető tisztelet és megbecsülés lenne a másik felé,a kkor fel sem merülne még gondolatban sem, hogy egy ilyen helyzet kiszolgáltatott, ingyenélő stb. Hiszen ami az enyém, az az övé is, egy család vagyunk és mindenki a saját szerepének megfelel.

2011. márc. 30. 16:12
 22/25 anonim ***** válasza:
Szerintem egyesek nem kicsit értették félre a kérdést. Baromira nem a háztartásbeliekről volt szó, nem azokról, akik otthon mindent megcsinálnak, gyereket nevelnek stb. Azokról volt szó, akik NEM AKARNAK DOLGOZNI. A háztartási munka munka, létezik főállású anyaság is, a kérdező NEM ERRE GONDOLT!! Az első oldalon még megértettük páran mi a kérdés, akik pedig nem értették elkezdték lepontozni a válaszokat. Gratula.
2011. márc. 30. 20:29
 23/25 anonim ***** válasza:

Hát én szívesen venném,ha eltartanának...más dolgom se lenne,csak fodrászhoz meg kozmetikushoz járni,meg ruhákat vásárolni....:) Persze lenne szakmám,de csak akkor dolgoznék, ha kedvem lenne. :)))

Ellenben én nem tartanék el senkit.

25/L

2011. márc. 31. 17:55
 24/25 anonim ***** válasza:
Persze, egy tökéletes világban ez szép lenne. Egy tökéletlen világban viszont előfordulhat, hogy túl későn ismerem meg a páromat, kiderül, hogy kevésbé törődik velem, mint gondoltam, talán bántalmaz is, vagy egyszerűen már nem vagyok szerelmes és el akarom hagyni, de akkor mehetek az utcára.
2012. aug. 9. 16:30
 25/25 anonim válasza:
En mar mondtam baratnomnek, hogy en szivesen eltartom, amig o otthon marad a 10 gyerekunkkel. De o erre azt mondta, hogy o is dolgozni fog, es max 2 gyerekunk lesz, es hogy en is besegitek majd a hazimunkaba.
2013. nov. 4. 09:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!