2 hónapja járok barátommmal szeretnénk összeköltözni csak nem tudom hogy beszéljem meg szüleimmel hogy szeretném ha barátom is ott lakna nálunk?
Figyelt kérdés
2011. márc. 29. 14:30
1/35 anonim válasza:
Te most komolyan össze akarsz költözni valakivel, akivel még csak két hónapja jársz?
Na sok szerencsét!
2/35 anonim válasza:
Szerintem...leginkább sehogy...
3/35 anonim válasza:
Hány éves vagy? Bocsi, de én tuti nem engedném, főleg hogy a szüleid lakása. Akkor éljetek önálló életet.
4/35 anonim válasza:
Biztos én gondolkozok túl konzervatívan, de az összeköltözés nekem nem azt jelenti, hogy mások nyakára költöznek a párok, hanem önálló otthonba.
5/35 Vérszomjas pandamaci válasza:
2 hónap után???
Amúgy mekkora a lakás és hány évesek vagytok?
6/35 anonim válasza:
Én sem igazán értem a dolgot. az összeköltözés az önállóságról és a közös élet megkezdéséről szól.
Nem arról, hogy ingyen lakhatunk a szülőknél mert most éppen lila köd van.
7/35 Vérszomjas pandamaci válasza:
A kérdés elejét amikor olvastam, nekem is az ugrott be, hogy el akar költözni.
A kérdés úgy helyes: Hogyan mondjam meg anyáméknak hogy a nyakukra hozok valakit?
8/35 A kérdező kommentje:
Mi se szüleim nyakán akarunk élösjködni mindketten melozunk.. minden hónapba adnánk le pénzt
2011. márc. 29. 14:48
9/35 A kérdező kommentje:
ez csak addig lennbe így amig nem megyünk el albérlet.. nem kell egyből rosszra gondolni
2011. márc. 29. 14:49
10/35 Vérszomjas pandamaci válasza:
Mekkora a lakás és hányan vagytok? Mert pl. egy 54 nm-es panelban ha még ott a nagymamád meg két tesód, akkor baromira nem hiányzik még valaki, akit kerülgetni kell a fürdőszobában a reggeli rohanásnál.
Amúgy két hónap után -szerintem - igencsak korai...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!