Hogyan értessem meg vele, hogy még nem tudunk összeköltözni?!
második kommentelő:
már mindenhogy probáltam elmondani neki, amikor felhozza ezt, mindig azzal kezdem, hogy nincs munkahelyünk még, most hagytuk abba a sulit, hogy tudnánk már költözni, elöbb kell pár havi fizu amiböl tudunk félre tenni. De ő mindig hajtja, hogy már költözni akar velem. :S Én is akarnék vele, de se hozzám, se hozzá nem lehet (ez nem ide való téma, hogy miért, lényeg, h egyiksem lehetséges). Annyira bánt, hogy nem érti meg :( vagy hogy kiengedi a fülén amit mondok :( nem tudom már mit tegyek.
leülni: papír,ceruza, számolás, költségvetés készítés.
Ez ennyi, az annyi. Várható bevétel és kiadás.
Na miből lesz ez meg? (meg fogja érteni)
De nem tudunk menni albérletbe még, mert neki sincs még munkája. Most hagytuk abba a sulit, ebbe a hónapban. Most volt a vizsgánk. És munkát keresünk. Félre tett pénzünk sincs, így a semmiből nem tudunk menni albérletbe :S szülökre nem számíthatunk, hogy anyagilag vagy bárhogy segítsenek. :S
És probáltam már elmondani neki azt is, hogy az sem mindegy, hogy milyen fizetésünk lesz, hiszen abból kell gazdálkodni, hogy mire mennyit kell kiadnunk. és mennyit tudunk majd eltenni abból albérletre :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!