Hogyan értessem meg vele, hogy még nem tudunk összeköltözni?!
köszönöm a válaszokat!!!
Igen, nagyon szeretem őt, ő az életem, mással el sem tudnám képzelni az életem. Ő marketing szakon végzett, én postai ügyintézöként.
Hát akkor hagyom, hadd rágja a fülem ezzel, mást nem tudok vele tenni. :( (Amúgy nem buta,meg azt mondja érti, ő, hogy nincs pénz, csak hogy annyira szeret,hogy nem birja elviselni, hogy nem mellettem kel-fekszik, stb)
Sokatoknak igaza van, hogy belekéne ugrani, hogy hadd tapasztalja, de én nem szeretnék a semmibe elmenni, ezért ezt kihagyom :) csak reménykedek, hogy belátja, hogy butaság lenne így menni a semmibe :)
első válaszoló vagyok.
A megoldás: elmentek valahova dolgozni mindketten, amit találtok, nem vártok álmaitok munkájára évekig, kibéreltek egy garzont, és bedobáljátok a hátizsákotokba a ruháitokat.
És kész is, jövő hónapban már lakhatnátok együtt.
Én is egy időben elkezdtem mondogatni az albérlet dolgot a barátomnak.Mondta h keressek olcsó albérletet és akkor jön szívesen...Hát nem találtam :( Így akart rávezetni h ez még nem fog menni nekünk. Akkor szembesültem a valósággal h ez rohadt sok pénzbe kerül, nem úgy van ahogy én naivan elképzeltem, uh majd 3 év múlva,ha végzek a sulival majd akkor tudunk összecuccolni :( Amúgy 2 éve együtt vagyunk, nekünk még 3-at kell kibírni :S
Sztem te is mondd a barátodnak h álljon neki keresni lakást, beszéljen a főbérlőkkel, na majd akkor rájön h nem megy ez pénz nélkül...elég gáz h nem tud várni pár hónapot.
21/L
Hát ha nem ért a szép szóból és mivel szereted ezért otthagyni sem szeretnéd a legjobb megoldás a pofára ejtés. Durva módszer de talán helyre áll az esze.
Amúgy pedig neked van igazad! Semmire nem lehet építeni, a mások pedig mások, nem ti vagytok.
Nos:
Nézzetek ki egy albérletet (ne nézd az árakat stb, csak hogy tetsszen)
Menjetek el beszéljetek a főbérlővel.
Mivel mindenhol kell kaució (1-2-3 hónapnyi díj előre) továbbá rákérdeztek mennyi a havi rezsi.
Szépen összeadod és ott helyben megkérdezed a hősszerelmest, hogy na akkor minimum ennyit teremtsen elő de azonnal, utána pedig gondoskodjon a továbbiakról. (igen ő, mert eszetlen módon a nulla forintjával kérkedne).
Majd ha elutasítja és körberöhögi a főbérlő akkor talán! megjön az esze, hogy nem csak megyünk a vakvilágba összeköltözésre...
Nagyanyám mondta mindig: Szerelemből nem lehet megélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!