Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy nézzek így a családomra?...

Hogy nézzek így a családomra? Lent bőv.

Figyelt kérdés

Apám szerintem csalja anyámat(találtam nála óvszert,telefon,msn beszélgetések),és intézetbe akarnak adni. Mert beteg vagyok,és ugye akkor alap hogy itthon vagyok és pihenek,és naponta megkapom hogy lassan pakolhatok,ők nem fognak eltartani,már intézetet is néztek. Csak tudnám miért. Nem mintha hűű de hiányoznának,de azért más lenne ott a körülmény. :S Ezek után nem hiányoznának úgy őszintén,senki nem törődik velem,ha napokig nem eszek se tűnik fel nekik,rokonokhoz nem tudok menni sajnos. Már nagyon sokszor voltam úgy hogy na most végleg betelt a pohár és a vonat alá fekszek,de végül nem,sajnálom a barátaimat. Mégis mit tegyek?

16L

2011. márc. 28. 20:16
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
És anyám minden nap kekeckedik velem,és még élvezi is.
2011. márc. 28. 21:16
 12/12 anonim ***** válasza:
Sajnállak téged is, meg azt a sok más gyereket, aki hasonló helyzetben van. Sajnos csak azt tudom mondani, válj le róluk, legalább lelkileg. Úgy értem, határozd el, hogy önálló vagy. Rendezd magad az életedet, a magad kis helyét a lakásban tartsd rendben, edd meg az ételedet, tanuld meg amit kell, és őket csak kivülállóként tekintsd. Ne haragudj rájuk, mert csak ennyi telik tőlük, ilyen rohatdt világ van, sokan vannak az kiábrándultak, céltalanok, lusták. Igyál Calcium Sandóz pezsgőtablettából készült italt, attól meggyógyulnak azok a bajok, amiket felsoroltál. Csak magadra számítsd. Szeresd magadat.
2011. márc. 28. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!