Mit nézzek meg a férjecskémmel?
Holnap este egy filmes összebújást szeretnék, hogy mindketten kikapcsolódjunk kicsit a munka mókuskerekéből, épp ezért valami jó vígjáték címeket szeretnék kérni tőletek. Előre is köszi!
Egy újdonsült feleség :)
Szia!
nekem egy nagy kedvencem a Csak barátok, ez kicsit romantikus-vígjáték, de nagyon jó! és nem utolsó sorban a férjemnek is tetszik. :)
2. kedvenc a Férj és férj.
Kőkemény család
míg a jackpot el nem választ
bolondok aranya
Lepattintva
Blöff
legjobb amicsak lehet :)
Mennyire vígjáték? Nagyonröhögős, vagy inkább romantikus?
Ha utóbbi, Holiday, Szerelem sokadik látásra, Drágaságom, Nász-ajánlat...
Nekunk ez a kedvenc vigjatekunk - Heartbreak kid ( a google.hu-n magyarul Agyo nagy O cimmel talaltam )
http://www.youtube.com/watch?v=p48MYKJ38aM
A masik ami tetszetta,az a Little Miss Sunshine ( A csalad kicsi kincse )
Nekem/nekünk is a Nász-ajánlat tetszett mostanában a legjobban romantikus vígjátékok közül. A párom nem igazán díjazza őket, hogy őszinte legyek szerintem is nagyon gagyi a felhozatal mostanában, de ez eszméletlen jó volt. Tudom ajánlani. :)
jesszus! iylen szegényes egyes emberek ízlése??? a felsoroltak közt elég sok erőltetett, amerikai maszlag...
de ha rám hallgatsz:
MÁSNAPOSOK! mostanában az egyik legjobb film volt amit láttam. a vígjátékok közül.
vagy ha romantikus vígjáték, akkor a Nem kellesz eléggé jó választás.
Esetleg az Anyám nyakán még egy vállalható darab :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!