Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit nézzek meg a férjecskémmel?

Mit nézzek meg a férjecskémmel?

Figyelt kérdés

Holnap este egy filmes összebújást szeretnék, hogy mindketten kikapcsolódjunk kicsit a munka mókuskerekéből, épp ezért valami jó vígjáték címeket szeretnék kérni tőletek. Előre is köszi!

Egy újdonsült feleség :)

2009. szept. 18. 15:27
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

nekem egy nagy kedvencem a Csak barátok, ez kicsit romantikus-vígjáték, de nagyon jó! és nem utolsó sorban a férjemnek is tetszik. :)

2. kedvenc a Férj és férj.

Kőkemény család

míg a jackpot el nem választ

bolondok aranya

Lepattintva

2009. szept. 18. 15:33
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Blöff

legjobb amicsak lehet :)

2009. szept. 18. 15:33
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Mennyire vígjáték? Nagyonröhögős, vagy inkább romantikus?

Ha utóbbi, Holiday, Szerelem sokadik látásra, Drágaságom, Nász-ajánlat...

2009. szept. 18. 15:43
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi is a Blöfföt néztük, és jó volt.
2009. szept. 18. 16:34
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekunk ez a kedvenc vigjatekunk - Heartbreak kid ( a google.hu-n magyarul Agyo nagy O cimmel talaltam )

http://www.youtube.com/watch?v=p48MYKJ38aM

A masik ami tetszetta,az a Little Miss Sunshine ( A csalad kicsi kincse )

http://www.youtube.com/watch?v=oabGaaCLZ5g

2009. szept. 18. 16:37
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem/nekünk is a Nász-ajánlat tetszett mostanában a legjobban romantikus vígjátékok közül. A párom nem igazán díjazza őket, hogy őszinte legyek szerintem is nagyon gagyi a felhozatal mostanában, de ez eszméletlen jó volt. Tudom ajánlani. :)

http://www.youtube.com/watch?v=KsGuzZqVeQU

2009. szept. 18. 16:51
 7/19 anonim ***** válasza:
31%

jesszus! iylen szegényes egyes emberek ízlése??? a felsoroltak közt elég sok erőltetett, amerikai maszlag...

de ha rám hallgatsz:

MÁSNAPOSOK! mostanában az egyik legjobb film volt amit láttam. a vígjátékok közül.

vagy ha romantikus vígjáték, akkor a Nem kellesz eléggé jó választás.

Esetleg az Anyám nyakán még egy vállalható darab :)

2009. szept. 18. 17:49
 8/19 anonim ***** válasza:
85%
17:49 Ezt most nem mondod komolyan, hogy leszólod a népet, erre pont ezeket ajánlod...:))) Nem mondom hogy rosszak, de nem is 5*-osak, hogy érthető legyen általuk a felháborodásod - színvonalban legjobb esetben is azon a szinten állnak mint a többi felsorolt...:)
2009. szept. 19. 11:22
 9/19 anonim ***** válasza:
14%
Véletlenül a kérdező nem Star wars rajongó. Én örülnék, ha lenne munkám és nem venném fáradtságnak a mókuskereket. :(, :S Amúgy szomorú, hogy 3 diplomás embernek a mai világban nincsen munkája. Ja ás ennek ellenére 'dolgozom' ma is szüretleni voltam napszámban és ennek ellenére a kezem összetenném ha lenne mókuskerék.
2009. szept. 22. 19:31
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
19:31 Értem én hogy nehéz Neked, de ennek baromira nem itt volt a helye.:) Semmi rossz nem volt a megfogalmazásban, ezt bizony így szokták mondani.
2009. szept. 22. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!