Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy nézzek az emberek szemébe?

Hogy nézzek az emberek szemébe?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy hülyeségnek fog tűnni, de nem kell leszavazni..

egyszerüen olyan csúnyának tartom magam, h képtelen vagyok az emberek (különösen a férfiak) szemébe nézni...

ez főképp azért rossz, mert az emberek azt hiszik hogy az nem néz a másik szemébe, akinek valamilyen "titkolni valója" van..de nekem nincs semmi ilyesmi. más is van igy? vagy csak én?

2009. márc. 13. 20:57
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne tartsd magad csúnyának,mindenki fogadjon el olyannak amilyen vagy.Emelt fővel nézz az emberek szemébe és az egyéniségeddel hívd fel magadra a figyelmet.Különben is azt mondják csúnya ember nincs.Hidd el előbb utóbb úgy is lesz olyan akinek pont te fogsz tetszeni.
2009. márc. 13. 21:09
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Tegyel azert, hogy az emberek szemebe merjel nezni. Kozmetika (arcapolas, szemoldok szedes, festes, smink)jo fodrasz (uj hajszin, hajvagas a stilusodhoz valo)uj ruhak (turkalokban vannak isteni ruhak markasak, supik)cipo, ha a testalkatoddal van problemad (fogyokura v. hizokura)sport. Es mar meg is szepultel!

Ki mondta, hogy ronda vagy?

Nem tudom ismered-e ezt az oldalt, de szanj ra par percet, nezd meg kibol mit lehet kihozni cutwalk.com

2009. márc. 13. 21:10
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!:-)

hát...majd próbálkozom:S

2009. márc. 13. 21:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem cutwalk.com hanem cutwalk.eu a jo! (elozo)
2009. márc. 13. 21:13
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

szeresd magad, nagyon sok olyan dolog van benned, ami kulonlegesse tesz.

én speciel abszolut nem vagyok szep, mindig mondom, hogy ronda vagyok kover es szemuveges, de imadom magam, kulonleges vagyok, es van stilusom, amit sok nalam szebb lány nem mondhat el magarol, es eleg sok lány volt féltékeny rám, meg irigykedtek.

a kulso sokat szamit- Eloszor. De ha a belsőd sugarzik, és szép vagy belülről, akkor hidd el, nem szamit a kulso.

hozzateszem, az apoltsag nagyon sokat szamit, hogy lasd, hogy torodsz magaddal (nem kell smink, vagy ilyesmi, alap, termeszetes apoltsagra gondolok, hogy olyan ruhakban jarsz, amiben jolerzed magad, es egyaltalan, jol erzed magad, elegedett vagy a vilaggal, magaddal, orulsz masok oromenek, nem savanyu a szolo, oszinten eszrevenni a jo dolgokat masokban,stb.. )

40-60 ev mulva mindenki csunya lesz, hidd el :D

kis onbizalom. csinalj olyan dolgokat, amiket mindig szerettel volna, de sose mertel belevagni, talald meg onmagad. kitartás!

2009. márc. 13. 21:44
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Tegyél már föl egy fényképet!

Kíváncsi vagyok, mit nevezel te csúnyának :-)

2009. márc. 13. 21:47
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Legyél ápolt,a többi mind belülről jön,az tesz valakit kellemessé,ezért szeretünk bele valakibe,vagy vonzódunk hozzá.Közhelyesen hangzik,de én úgy gondolom,ez teljesen igaz,aki magabiztos,sugárzik belőle az élet,annak nyert ügye van,Könnyebb minden területen boldogulni,munka,párválasztás,barátok..
2009. márc. 13. 22:10
 8/9 anonim ***** válasza:
30%
Vegyél egy papírzsákot, fúrj rá két lyukat a szemednek, húzd fel a fejedre és rögtön egyszerűbb lesz!
2009. márc. 13. 22:38
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Az szép, aki szépnek látja magát. Sokszor az önbizalom és a magabiztosság szép. Ha valaki konkrétan nem szép, még lehet vonzó, ami többet ér szerintem. Én nem vagyok szép, de nagyon magabiztos és vonzó és azt kapok meg, akit csak akarok ;-))

Vegyél magadnak valami vagány új ruhát, magas sarkú cipőt, menj el fodrászhoz, csináltass vlm más hajat, szoliba, fesd ki magad és ha kimész az utára emelt fejjel járj és mosolyogj!! Lényegében ennyi. Az elismerő pillantásoktól megjön az önbizalom és beindul a láncreakció. Hajrá!

2009. márc. 13. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!