Miért akarja még azt is megszabni az anyám, hogy hova nézzek?
Azért,mert aki nem" mer" mások szemébe nézni arról azt mondják,hogy sunyi,hazug ember.És ő nem szeretné,ha a kislányáról ezt gondolnák.
Azt akarja,hogy büszke lehessen rád.
Persze akinek fényérzékeny a szeme(mint nekem is),az max. egy besötétített szobában képes bárki szemébe belenézni...jellem ide-oda.
Na,nem bántani akart..tanácsot adott,csak éppen nem magyarázta el..
Nem lány vagyok:D
Nem vagyok se sunyi sem hazug, egyszerűen csak így kényelmes hogy nem nézek egyfolytában más szemébe, olyan mintha leülsz valahová, azért úgy ülsz le mert úgy kényelmes, én is így vagyok ezzel.
15.30:
Bizony erről szól az etikett.
Nem lehet mindenhol vadember módjára viselkedni.
Felnőttnek lenni sz@r dolog :-)))
Kicsit eltértetek a témától:D
Nyilván egy állásinterjún a szemébe nézek az embernek, mert tudom hogy ott számít ez, de én nem állásinterjúról beszélek, hanem a hétköznapi életről.
Megint az okoskodás... A hétköznapokban kifejeztten bírom utálni, ha pl. kajálok nagyban és valaki az arcomba bámul vagy ha tömegközlekedésen is néznek. Beszélgetés közben se nézek folyamatosan mások szemébe, mert igenis zavaró, bele-bele nézek, de csak 1-1 pillanatra. Vgay ha ahozzám beszélnek, ránézek az arcára, a szemébe 1-1 pillantra, de nem folyton.
ÉS most nem mindenféle hivatalos beszélgetésről van szó, nem kéne már mindent belekeverni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!