Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akarja még azt is...

Miért akarja még azt is megszabni az anyám, hogy hova nézzek?

Figyelt kérdés
Azt mondta hogy nézzek az emberek szemébe, és ezen ideges lettem, nekem így kényelmes, ne akarjon már ilyen kis apróságokat is megszabni nekem...
2010. jún. 25. 15:22
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
97%
Na ezt én sem értem, nekem meg mindig azt osztja úgye köszöntél neki? Nem vagyok bunkó típus szoktam köszöni.. de ez elégé idegesít..
2010. jún. 25. 15:25
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Azért,mert aki nem" mer" mások szemébe nézni arról azt mondják,hogy sunyi,hazug ember.És ő nem szeretné,ha a kislányáról ezt gondolnák.

Azt akarja,hogy büszke lehessen rád.

Persze akinek fényérzékeny a szeme(mint nekem is),az max. egy besötétített szobában képes bárki szemébe belenézni...jellem ide-oda.

Na,nem bántani akart..tanácsot adott,csak éppen nem magyarázta el..

2010. jún. 25. 15:28
 3/17 anonim ***** válasza:
63%
Sztem meg had nézzen már oda kérdező, ahová jól esik. Azért hihetetlen, hogy még ebben is ki kell oktatni az embert...
2010. jún. 25. 15:30
 4/17 A kérdező kommentje:

Nem lány vagyok:D

Nem vagyok se sunyi sem hazug, egyszerűen csak így kényelmes hogy nem nézek egyfolytában más szemébe, olyan mintha leülsz valahová, azért úgy ülsz le mert úgy kényelmes, én is így vagyok ezzel.

2010. jún. 25. 15:31
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
először azt hittem, h konkrétan megmondja, h akkor most nézz a sarokba.....tényleg nem bántani akart, csak szeretné, ha másoknak jó véleménye lenne rólad, ezért ne bántsd....fiatalon az ember még nem látja ezek jelentőségét, nem apróság hidd el h főiskolán jegyek, állásinterjún meg állás múlhat ilyen kis "hülyeségeken"......csak lehet h nem úgy mondta anyukád, ahogy kellett volna, azért legalább fontold meg!!
2010. jún. 25. 15:33
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

15.30:

Bizony erről szól az etikett.

Nem lehet mindenhol vadember módjára viselkedni.

Felnőttnek lenni sz@r dolog :-)))

2010. jún. 25. 15:33
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
15.33:Hát igen egy állásinterjún nem a cipőnk orrával kell beszélgetni....látom te már kapisgálod a dolgokat....
2010. jún. 25. 15:34
 8/17 A kérdező kommentje:

Kicsit eltértetek a témától:D

Nyilván egy állásinterjún a szemébe nézek az embernek, mert tudom hogy ott számít ez, de én nem állásinterjúról beszélek, hanem a hétköznapi életről.

2010. jún. 25. 15:36
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Megint az okoskodás... A hétköznapokban kifejeztten bírom utálni, ha pl. kajálok nagyban és valaki az arcomba bámul vagy ha tömegközlekedésen is néznek. Beszélgetés közben se nézek folyamatosan mások szemébe, mert igenis zavaró, bele-bele nézek, de csak 1-1 pillanatra. Vgay ha ahozzám beszélnek, ránézek az arcára, a szemébe 1-1 pillantra, de nem folyton.

ÉS most nem mindenféle hivatalos beszélgetésről van szó, nem kéne már mindent belekeverni.

2010. jún. 25. 15:45
 10/17 anonim ***** válasza:
68%
Hogy utálomm baz ha egy ember nem néz a szemember kézfogáskor vagy a beszélgetéskor anyádnak igaza van az 1OO%os
2010. jún. 25. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!