Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennél ha több milliót...

Mit tennél ha több milliót nyernél?

Figyelt kérdés

Szóval a a következő dologra lennék kíváncsi.

Tételezzük fel hogy nyertél fél milliárdot. A családodon kívül erről más ugye nem tud.

Úgy adódik hogy megismerkedsz egy lánnyal.

Mit csinálnál? Elmondanád neki már a kapcsolat elején vagy inkább csak később beszélnél neki erről amikor már megismerted és biztos vagy abban hogy saját magad miatt szeret és nem a pénz miatt ? ( nem általánosítok, csak vannak nők akiket ez motivál erőteljesen).

Megfordítom.

Mit tennél, ha már 1 éve együtt lennél a pároddal és egyszer csak elmondaná neked hogy ő történetesen egy igencsak szép vagyonnal rendelkezik ?

Szeretném ha mind a 2 szemszögből megválaszolnátok a kérdést.

2011. márc. 28. 16:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
76%

Én valószínűleg először lelépnék egy évre és élvezném az életet. A jelenlegi szakomat otthagynám és váltanék egy gazdaságira.

A munkahelyem szeretem, szóval semmiképp nem hagynám ott :)

Vennék egy normális lakást a jelenlegi albérlet helyett, és bejárónőm lenne - utálok mindenféle házimunkát! Helyette lenne időm olvasni, zenélni.

A párommal ugyan már 4 éve együtt vagyunk, 3 éve együtt is élünk, szerintem tudnék róla, ha lenne ennyi pénze, de ha most hirtelen bejelentené, ugrálnék az örömtől. És végre csaphatnánk egy nagy lagzit :)

2011. márc. 28. 17:39
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Ja igen, ha pedig friss barátom lenne, nem mondanám el még egy év után sem, csak amikor megkért és igent mondtam.
2011. márc. 28. 17:40
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

1. Ha nyernék, nem mondanám el senkinek, bár itthon hamar rájönnének mert nem bírnék lazán elsétálni a kifizetetlen számlák előtt, és nem kéne ennyit stresszelniük a szüleimnek se. Barátaimnak nem mondanám el, csak ha nagyon nem bírnám magamban tartani és akkor is a legjobb barátnőmnek. De ez a veszély nem hiszem hogy fenyegetne. Ugyan úgy élnék mint eddig.

2. Ha 1 év után ezt elmondaná a párom, lehet hogy meglepődnék, sőt biztos, de teljesen megérteném hogy miért nem mondta el, és/vagy hogy ez által akarta biztosra venni hogy nem a pénze miatt szeretem. Én is ugyan ezt tenném.

18/l

2011. márc. 28. 17:41
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki válaszolt.
2011. márc. 28. 17:47
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez velem lenne akkor lehet még a családomnak sem közölném a dolgot, ugyanúgy élnék mint eddig apránként vennék új kocsit lakás felújítás stb... hogy ne legyen annyira feltűnő hogy hirtelen nem kevés vagyonra tettem szert. Ez mellett persze ugyanúgy járnék dolgozni csak azzal a tudattal ha esetleg kirúgnának lenne miből élnem a pénz nagy részét befektetném és a maradék 1-2 millát eltenném vész tartalékba hogy tudjak mihez nyúlni. Ha kialakulóban lenne a kapcsolatom nem mondanám el neki talán még évek során sem, barátoknak sem max családtagoknak szüleimnek esetleg.
2011. márc. 28. 17:56
 16/17 anonim ***** válasza:

Nekem nem jutott tetemes vagyon, örököltem összesen 17 ingatlant apukamtol, amiket nem adtunk el, de az erteke 150millio körül van. A targyalas elött szakitott Velem a baratnöm, En pedig kivancsisagbol odaböktem halkan, hogy mennyi az annyi. Aznap mar vissza akart jönni.

Ebböl kiindulva, senkinek sem mondanam el.

Vennek belöle egy nagy csomo hazat, raktarat, kiadnam berbe es eljarnek afrikaba segiteni az embereknek.

Kezd elvezni bennem az a kep, hogy talalok egy olyan Nöt, aki magamert szeret.

2011. márc. 28. 19:37
 17/17 anonim ***** válasza:
Bankba tenném és abból élnék. Úgyis munkanélküli vagyok. Ha marad annyi felesleg a kamatokból, vennék egy szép kertes házat. A lánynak nem szólnék, csak ha nagy bajban lenne, és csak a pénzemmel menthetném meg. Ha a fiúról derülne ki, hogy gazdag, örülnék.
2011. márc. 28. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!