Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg a feleségemne...

Hogy mondjam meg a feleségemnek, hogy undorító?

Figyelt kérdés

Nagyon rég óta vagyunk együtt. Már 6 éve házasok vagyunk, de előtte is nagyjából ugyanennyit voltunk egy pár. A házasságkötés után kb 1 évvel PCO-t diagnosztizáltak nála, ami egyre súlyosbodott. Mellette álltam végig, de mára mondhatom betelt a pohár. A hormonkezelés miatt szó szerint kibírhatatlan. 30 kilót hízott az amúgy is alacsony termetéhez, és szakállas lett, a bőre csíkos. Az állandó hisztijei miatt azt sem tudtam neki normálisan javasolni, hogy menjen el egy végleges szőrtelenítő kezelésre, fizetem. Hát még hogy ha edzeni akarna menni csak szóljon! Mindent rossz néven vesz, és kiállhatatlan. Igyekszem mellette állni, de ez a helyzet felőröl.

A kérdést szándékosan provokatívnak szántam, hogy sok nő és férfi hozzászólását kapjam. Nem azt akarom mondani a feleségemnek, hogy undorító, még ha kívülállóként azt is mondanám rá.

Mit tehetnék, hogy lássa, segíteni akarok neki? Nem akarom elveszíteni, de félek ez lesz belőle. Egy kolleganőmmel közös projecten dolgozunk, sokat vagyunk együtt, és nem tagadom, megfordult egy két dolog a fejemben. Az eszemmel tudom, hogy nem szabadna cselekedni.

Nagyon komoly problémák ezek számomra. Segítsetek, ha van ötletetek!

2011. márc. 28. 15:52
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
0%
21:55-ös te most hazudni jársz ide?Hormonkezelés alatt még az atya úr isten is hízni kezd...ugyanis minden esetben így reagál a szervezet!Te vagy nem tudod mi bajod volt,vagy füllentesz egy hatalmasat!Élj akkor továbbra is vegetálva a szigorú diétáddal,de ne beszélj hülyeségeket!!!
2011. márc. 29. 18:04
 32/33 anonim ***** válasza:
77%

18:04-es, a hangnemeden változtass, légy szíves, én nem hazugoztalak le. Mivel bizonyítani neked nem tudom, ahogyan te sem nekem az ellenkezőjét, ne vádaskodj, légy szíves.

Én tudom, mit csináltam az elmúlt 9 évben végig, és én legalább vegetálok, egészséges vagyok, és nem a férjem írkál ide, hogy milyen undorító vagyok.

Nem neked, neki szerettem volna segíteni, hogy a szeme felnyíljon, ez csak a feleségén múlik, ő csak támasz lehet ebben.

Ráadásul nem a hormonkezeléstől hízott meg, és szőrösödött ki, hanem attól, hogy a hormonháztartása a PCO miatt felborult. Logikus, ha ezt rendbe teszik, és ő maga is tesz érte, a betegség előtti állapot visszanyerhető.

2011. márc. 29. 21:25
 33/33 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok !

végig olvastam az összes kommentet becsülettel,azt gondolom joval idösebb vagyok nälatok (60)mindenkinek igaza van,a megcsaläs se jo,de a beteg ember elviselése

is nehéz,higyjétek el a legjobb a megbeszélés...az elsö

fél ora nehéz lesz,ujra egymäsra kell hangolodni..vissza

keresni a régi hangulatot..keress elö néhäny régi fényképet, beszéljetek rola,neked kell nyugodtnak maradni,

akkor is ha ö elveszti a türelmét,hiszen neki nehéz elviselni a mostani ällapotot

szoval,vigyél egy csokor virägot és mondd,hogy beszélni akarsz vele...ne huzd fel magad bärmit felel

szoval nyugi..beszélni kell !!!

2011. márc. 30. 22:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!