Nem furcsa ha egy fiatal lány "uramnak"nevezi a férjét mindig mindenhol?
Nekem nem fura. Én is így hívom néha ha beszélgetek valakivel és szóba kerül.(az uram, emberem, szerelmem)Ráadásul nem is a férjem, 'csak' a párom.
21/L
Egyik barátnőm (24 éves), bár városban lakott, oké nem egy nagy városban (12-13 ezer fős), de mióta összeköltöztek a párjával a megyeszékhelyen azóta ő uramnak hívja a srácot. Pedig ők nincsenek, sőt nem is lesznek megesküdve. Vagy a becézett nevén vagy így szólítja. És nekik ez teljesen természetes.
Én egy 5000 fős nagyközségben élek, de a hátamon feláll a szőr mikor ezt hallom.
Ez a válasz 24%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:44
na köszi, jól le lettem pontozva... miért? mert nem mondtam el 40.szer is, hogy igen, furcsa? szerintem is furcsa, de néha poénból én is hívom így, de ő a PÁROM. hű most aztán milyen rosszat mondtam. most jöhet megint a piros pacsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!