Létezik, hogy még 34 évesen nem találtam meg az igazit?
Voltak barátaim, hosszú távú kapcsolataim, de valahogy egyik sem volt az igazi, nem tudtam velük elképzelni az életem. kétszer voltam szerelmes, mindkettő viszonzott volt, de egyéb okok miatt mégsem maradhattunk együtt.
Én valahol még szeretném azt hinni, hogy mindenkinek megvan a társa valahol a világban, de hozzám mikor jön már végre el??
07.30
Miért lényeges a keresztnevem?
Miért nem elég a kis ő?
A nagy ő-k jönnek-mennek. Sok helyen hallom, olvasom, hogy igen megvan és happy és minden. De bizony az a nagy szerelem elmúlik, mert valóban kémia. Ahhoz, hogy a lila ködös állapot sokáig fenn maradjon állandó megújulás, állandó változatosság kell. S ezt egy személyhez kötni...háááát az aki több évtizedig meg tudja csinálni...na az írjon ide, hogy csinálja. S tegye le a nagyesküt, hogy valóban ugyanaz a lángolás van, mint anno.
Nekem elég a kis ő is :) Immár 7. éve nyúzzuk egymást...ugye vízválasztó év. Van egy gyerekünk, nem mondom, hogy tökéletes, de ragaszkodunk egymáshoz, szeretjük egymást aztán lesz ami lesz :)
Sajnos túl sok hirtelen heves lángolásos nagy Őzést láttam én már és majdnem mind válással végződött pár éven belül.
Tudod a nagy tűzvész hamar hamuvá huny ki, de a lassú láng sokáig tud perzselni.
*Én úgy gondoltam, mikor elhagytam két olyan embert, akiket nem szerettem, hogy inkább leszek egyedül, mint egy olyan valaki mellett éljem le az életem, akivel nem vagyok boldog
Engem is lepontoztak és leboldogtalanoztak az első oldalon, pedig odaírtam, hogy tapasztalatból beszélek.
Nem azt mondtam, hogy legyél olyannal, akibe nem vagy szerelmes, hanem azt, hogy nem fog "rád találni" magától senki, ha nem teszel semmit annak érdekében, hogy te magad rátalálj.
Mikor 22 évesen szétmentünk a barátommal, én is azt mondtam, mint itt a fiatalkák, hogy óóóó, hinni kell, és majd eljön a szerelem. Vártam is rendületlenül hosszú éveken keresztül, de nem jött! 31 évesen kellett észbe kapni, hogy hoppá, azért 35 előtt kéne szülni, és addig ismerkedés, együttélés, lagzi... nem egyből gyerek. A szerelmet keresni kellett. Most 34 vagyok, és férjnél. Tervezzük a babát, de szinte biztos, hogy a 35. szülinapom UTÁN fog megszületni. Belefér, mert sokan szülnek 40 évesen is, DE kockázatok, veszélyek, rendellenességek... és még csak az 1. gyerek lesz!!! Min. 38 leszek a másodiknál, ha lesz második!
Le lehet pontozni, lesz*rom. Finomkodással nem mész semmire, álmodozhatsz tovább. Nekem ettől nem lesz rosszabb, mert mindenki saját szerencséjének kovácsa. Te is, én is.
Lehet visszanyalni a 21 éveseknek, hogy jaj, de kedvesek. Azok... csak bazira nem tudják - az életkorukból eredően -, hogy miről beszélnek.
És olyanok örülnek, hogy pl. engem, a 77%-ommal 29-re lepontoztak egy kérdésnél, akiknek 59 van összesen. Kicsit vicces. :)
Na ezeket gondold át. A te szempontodból nem az a lényeg, hogy nekem vagy nekik van igaza, hanem hogy TE ki tudsz-e lendülni 34 évesen a holtpontról rövid időn belül, vagy nem.
Tudd: Olyan, hogy "igazi" nem létezik, csak olyan, hogy "hozzánk való". Ilyen emberrel viszont többel is találkozhatsz életed folyamán.
De ne várd a sült galambot. Próbálj folyamatosan ismerkedni, ha társat szeretnél, és legyél nyitott.
Még annyit tennék hozzá, hogy nem biztos, hogy jó az a hozzáállás, miszerint "majd kopogtat az igazi", ha eljön az ideje. Persze lehet az embernek szerencséje, de adódik úgy, hogy arra éveket kell várni. Ha hamarosan családot szeretnél, akkor én nem bíznám a dolgot a véletlenre, hanem tudatosan keresném a társamat.
Vannak, akik olyan élethelyzetben, vagy közegben vannak, ahol nem igazán tudnak ismerkedni, mert nincs kivel. Az ilyen embereknek vannak többek közt az internetes társkeresők kitalálva.
Egy utópiát kergetsz, egyszerűen csak azt kéne csinálnod amitől boldog vagy, és nem szabályokra kényszeríteni magad.
Erről szólna az élet.
Csináld azt amihez pillanatnyilag kedved van ennyi, és akkor megtanulod értékelni a pillanatokat.
Mikor a válaszok furcsák kezdtek lenni, abbahagytam az olvasást. Így csak a kérdésre válaszolok.
Anyukám 40 évesen találta meg az igazit. A kislányom együtt játszik a húgommal (2 éves) és az unokatestvéremmel (1 éves mint a lányom).
A nagymamám 5 éve házasodott meg, azt mondta, hogy végre megtalálta. Most 78 éves.
Én 12 évesen találtam meg az igazit. Egy hét után megkérte a kezemet, két éve házasodtunk!
Tehát nincs korhoz kötve. Mi ilyen fura nők vagyunk!
22/n
Abban igaza lehet az utolsónak, hogy nincs korhoz kötve. Lásd: elvált emberek is találnak új társat.
Viszont ha nem ismerkedsz könnyen a környezetedben, és nem akarsz még évekig egyedül lenni, akkor tudatosan tegyél azért, hogy társat találj! Ismerkedj társkeresőn.
Kedves Kérdező!
Mert akkor sok minden kiderülne.
Nő vagy, jól tippeltem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!