Létezik, hogy még 34 évesen nem találtam meg az igazit?
Voltak barátaim, hosszú távú kapcsolataim, de valahogy egyik sem volt az igazi, nem tudtam velük elképzelni az életem. kétszer voltam szerelmes, mindkettő viszonzott volt, de egyéb okok miatt mégsem maradhattunk együtt.
Én valahol még szeretném azt hinni, hogy mindenkinek megvan a társa valahol a világban, de hozzám mikor jön már végre el??
Ne aggódj, hozzád is eljön majd!
És még fiatal vagy, nem vagy lemaradva semmiről4
Járj nyitott szemmel, ki tudja, lehet, hogy már holnap megtalálod az Igazit!
Neked az van megírva a sors könyvében, hogy még egy picit egyedül kell lenned.
Szerintem ne gondolj rosszra, mert attól csak szomorú leszel, és tudod: Mosolyogj, lehet, hogy valaki beleszeret a mosolyodba!" :)
21/l
Tudom, hogy nehéz, de próbálj ne rágörcsölni, mert annál nehezebben fog rád találni.
Ahogy előttem is mondták, élvezd az életet, tudj őszintén mosolyogni, és legyél kiegyensúlyozott. Ha ezek megvannak, észre sem veszed, és ott fog kopogtatni az igazid a hátad mögött.. ;)
28N
"mindenkinek megvan a társa valahol a világban"
Ja és majd egyszer beállít hozzánk fehér paripán és minden happy lesz! Na persze!
Az a társunk akivel megszeretjük egymást, egymásba szeretünk, megértjük, tiszteljük, becsüljük, segítjük, egymást, hajlandóak vagyunk akár áldozatokra is egymásért és kiállunk, kitartunk egymás mellett.
Nem egy olyan emberre kell várni, akit "nekünk szánt az ég", hanem ha találunk valakit, akivel a fentiek működnek, akkor azon a kapcsolaton megéri dolgozni és akivel ilyen szinten tudunk együtt lenni, azzal lehetünk egymásnak az igazi.
Szerintem egy 21 éves ne írjon olyanokat egy 34 évesnek, hogy még fiatal, előtte az élet, mert nem így van.
Igen, kérdező, ha szeretnél gyereket és családot, nagyon bele kell húznod. Nem fog "eljönni" hozzád, neked kell megkereseni.
Bocs, hogy ilyen kemény vagyok, de finomkodással és hízelgéssel nem mész semmire. Egyszerűen NEM IGAZ, hogy van még időd. Ilyet csak az mond, aki jóval fiatalabb, mint te - ergo fogalma sincs arról, miről beszél.
Tapasztalatból beszélek. Én is a sült galambot vártam, 31 évig, de nem repült be a számba.
34N
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:06
tökéletesen egyetértek!
Még annyit hozzátennék, hogy sok embertől hallottam már, hogy azért mentek külön mert elmúlt a szerelem. könyörgöm, a szerelem kémia, elmúlik, ha igazinak nevezzük, ha nem! ha a szerelem elmúlása után is tudsz az illetővel élni, akkor legyen ő a nagy ő.
gyerünk, szedd össze magad és hajrá :)
28/N
az utolsó néhány válaszoló valószínűleg boldogtalanul, sorsukba beletörődve él! látszik is, mert jól le lettek pontozva!
kérdező, abból meríts erőt, hogy mások szorítanak neked, és ne keresd görcsösen, légy önmagad, és találjon meg a szerelem, ami nem csak kémia!!!!!!!
21/l és nem tartom magam fiatalnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!