Csak most,38 évesen találtam rá az igazira, akitől babát szeretnék. Nincs még túl későn? Olyan nagyon szeretném.
Figyelt kérdés
2009. febr. 15. 21:11
2/10 anonim válasza:
Én is ennyi idős vagyok és 37 hetes terhes az első babámmal. Nincs ezen semmi különös. Kicsit jobban oda fognak figyelni rád.
3/10 anonim válasza:
Szerintem nincs. Nem te lennél a világtörténelemben az első aki ennyi idősen babát szül. Sőt!!! Még nem vagy olyan öreg, hogy ne tudd felnevelni. Vágjatok bele, sok sikert!!!!!
4/10 anonim válasza:
Ha egészségesnek érzed magad és felkészültnek, akkor semmi akadálya!
Soksok sikert kívánok! :)
5/10 anonim válasza:
Miert lenne!
Ha az orvos nem talal semmi bajt,akkor lehet probalkozni csak ugyesen!
A korod miatt ne aggodj,latod Jakupcsek,Szulak 40 utan szultek,ha nekik osszejott neked is osszefog ne aggodj!!!
6/10 anonim válasza:
Szerintem sosincs késön,a sogornöm is enyi idös és öis akar mégegy babát,az elsötis 33-évesen szülte ugyhogy gyerünk
7/10 anonim válasza:
Egyáltalán nincs késő! Egyik kolleganőm, 41 éves, egy egyéjszakás kalandból megfogant egy kis élet, de sajnos mivel nincs mellette senki, el kellett vetetnie! Amúgy is már kitolódott a nők életkora ebben a kérdésben! Sok sikert!
8/10 anonim válasza:
Én is drukkolok,mindent bele! Sosincs késő,még pont jó korban vagy ;)
9/10 anonim válasza:
Az ember annyi éves,ahánynak érzi magát.Hajrá...
10/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a bíztató szavakat. Majd jelentkezem, hol tartunk, remélem sikerül...
2009. febr. 15. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!