23 évesen, még mindig nem találtam egy lányt, akivel kölcsönösen szeretnénk egymást. Már nem is fogok?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 20. 15:16
1/12 A kérdező kommentje:
Mindig jönnek ezzel a dumával, hogy: "Ó még fiatal vagy előtted az élet!" Na persze... Azért már ideje lenne a dolognak.
2010. ápr. 20. 15:18
2/12 anonim válasza:
Én 24 éves lány vagyok, ugyanebben a cipőben.
3/12 anonim válasza:
Hát ha 25 évig lehet az igazit megtalálni, vagy legalábbis a jelölteket, akkor nem fogod. Milyen jó, hogy ennél tovább is lehet élni....24 évesen volt először pasim, addig semmi. 16-17 éves lányok röhögve virítottak a lelkileg éretlenebb 20 éves pasijukkal. Nem érdekelt. "Á, hát nem lesz senkid". ez sem érdekelt. Most már feleség vagyok. Agyilag kell, tudatosan készülni a dolgokra, arra hogy mindennek ott az ideje. Hibáztam párszor,fellázadtam, de aztán nem erre koncentráltam.És bejött.
4/12 anonim válasza:
26 évesen még mindig nem találtam meg az igazi férfit, egyszer azt hittem, de csúnya csalódás volt, de már tudom, h ki kell nekem, én biztos h meglelem és szerintem Te is!!!!
5/12 anonim válasza:
hát még azért nem késtél el. A párom is 26 volt,mikor megtalált engem :) voltak persze előtte kapcsolatai,de nem jól alakultak...meg tudnék számtalan embert mondani,aki 30 körül találta meg az igazit,sőt olyat is ismerek,aki csak 40felett. Nyugi,eljön a te időd is! valaki tizenévesen találja meg a társát,valaki csak későb. Nem kell ezen elkeseredni,nem kell aggódni - egyszer neked is eljön a szerelem. szorítok :)
6/12 anonim válasza:
Én 37 éves nő vagyok, én sem találtam eddig meg az Igazit, mivel félresikerült kapcsolatokba kerültem :-( Koromhoz képest fiatalos vagyok, tegeznek idegenek is.
7/12 anonim válasza:
Ne görcsölj rá! Legyél laza! Soha semmi nem történik véletlenül. Nekem ez az életfelfogásom, nagyképűen: ars-poeticám. Mindig mindennek oka van. Ne akarj annyira valakit, mert aki neked van szánva, úgyis megtalál. Szórakozz, járj társaságba, legyen baráti köröd, és a legváratlanabb helyen fogsz találkozni a másik feleddel.
8/12 anonim válasza:
Egyáltalán kerested? Próbálkozol kitartóan vagy csak várod hogy bekopogjon (mint sokan teszik). De úgy sosem fogod megtalálni. Egyébként meg még marha fiatal vagy, szóval jók az esélyeid.
10/12 A kérdező kommentje:
De nekem még egy tartós kapcsolatom sem volt és még szűz is vagyok. Szóval ne mondjátok, hogy ne görcsöljek.:(
2010. ápr. 20. 17:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!