Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik, hogy még 34 évesen...

Létezik, hogy még 34 évesen nem találtam meg az igazit?

Figyelt kérdés

Voltak barátaim, hosszú távú kapcsolataim, de valahogy egyik sem volt az igazi, nem tudtam velük elképzelni az életem. kétszer voltam szerelmes, mindkettő viszonzott volt, de egyéb okok miatt mégsem maradhattunk együtt.

Én valahol még szeretném azt hinni, hogy mindenkinek megvan a társa valahol a világban, de hozzám mikor jön már végre el??

2011. márc. 19. 22:39
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
39%

kedves 21/L, nem, nem vagyok boldogtalan, házasságban élek és van egy 1,5 éves gyerekem :)

talán pont ezért gondolom, hogy nem érünk rá akármeddig a családalapítással de majd pár év múlva te is megtudod :)

2011. márc. 19. 23:45
 12/40 A kérdező kommentje:

Én biztos nem pontoztam le egyiket sem.

Kicsit az a meglepő, hogy pont a fiatalabb korosztálytól vártam a "hát mit akarsz te itt már ilyen öregen" hozzászólásokat, és pont tőlük kaptam a biztatást. Mégegyszer köszönöm.

Én úgy gondoltam, mikor elhagytam két olyan embert, akiket nem szerettem, hogy inkább leszek egyedül, mint egy olyan valaki mellett éljem le az életem, akivel nem vagyok boldog. Beléjük nem voltam szerelmes még az elején sem, inkább barátok voltunk. de nem működött.

A két szerelmem viszont soha nem fogom elfelejteni, és nagyon remélem, hogy eljön még az életembe az az érzés.. Ahol a pillangórepkedések után is megmarad a kölcsönös figyelem, megbecsülés, szeretet.

2011. márc. 19. 23:45
 13/40 anonim ***** válasza:
45%

23:40

23.06 vagyok és életem nagy szerelmével élek boldog házasságban. Szóval akkor miről is beszélsz? A pontozásból meg nem értem, hogy látszana már, hogy milyen az életünk? Hogy lehet ilyen butaságot kitalálni? :) Ha most lepontozunk, akkor az azt jelenti, hogy sz..r életet élsz? :D

2011. márc. 19. 23:46
 14/40 anonim ***** válasza:
83%

23:45

Igen, erre mondtam, hogy nem egy igazi van az ember életében, nem egy elrendeltetett társ, akire várni kell. Ha eljött kétszer, eljöhet harmadjára is. Szerelem, szeretet, megbecsülés... stb. De ezt már írtam. :)

Olyanok is vannak, akik szerelem nélkül is megtalálják a boldogságot a kapcsolatukban. Mondjuk én nem tartozom közéjük. Én pl. kétszer voltam szerelmes életemben. A második kapcsolatom sikerült is. Nekem már ő az igazi. :) De szerelem nélkül nem tudtam volna elképzelni.

2011. márc. 19. 23:50
 15/40 A kérdező kommentje:

Ez a baj, hogy szerelem nélkül én sem tudom elképzelni.. Mert a szerelem elmúltával mindkét esetben megmaradt a szeretet, tisztelet, stb, stb..

Most is lehetne párom, ha nagyon akarnám, de enélkül nem látom értelmét.

2011. márc. 19. 23:53
 16/40 anonim ***** válasza:
100%

Velem is ez volt a "baj". Amíg a barátnőim egyik szerelemből a másikba estek, nekem összesen kétszer sikerült. Őszintén nem is hittem, hogy másodjára is tudok szeretni majd valakit. Azt hittem, csak egyetlen egy nekünk rendelt igazi lehet az életben. Aztán tessék! Mégiscsak lehet másik is.

Lesz neked is harmadik. Az viszont, hogy ő lesz-e az igazi, a legnagyobb részt nem a sorson, hanem rajtatok múlik majd szerintem.

2011. márc. 20. 00:08
 17/40 anonim ***** válasza:
100%

Persze, létezik, de manapság ez sajnos (vagy nem sajnos), nem egyedi eset.

Nem vagy lekésve semmiről, tényleg fiatal vagy még és nem érdemes összeállni olyannal, akibe nem vagy szerelmes.

Viszont! lehet, hogy környezetváltozásra van szükséged, járj el új helyekre, menj el táncolni, edzőterembe, legyen az bármilyen program, csak ne ülj állandóan otthon a négy fal között, mert akkor tényleg nem lesz senkid 10-20 év múlva sem. Nyitottnak kell lenni, ismerkedni és akkor majd biztosan rátalálsz olyan férfira, akivel megtaláljátok a közös hangot.

23L

2011. márc. 20. 00:10
 18/40 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező: elárulod a keresztneved?

34F

2011. márc. 20. 07:30
 19/40 anonim ***** válasza:

amikor megismertem a párom én 27 voltam ő 35...

persze ha az ember szerelmes lesz, akkor szereti azt hinni, hogy a párja az igazi, reméljük a megérzésekre lehet hallgatni, de persze majd évtizedek múlva derül ki ugye...

2011. márc. 20. 08:22
 20/40 anonim ***** válasza:
100%
En 34 evesen talaltam meg az igazit. Most 35 vagyok es boldog. Gyereket akarunk. En is azt hittem,hogy mar soha nem lesz senkim. Feltem. De most en vagyok a vilagon a legboldogabb es nem cserelnek senkivel.
2011. márc. 20. 08:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!