Nem szeretem a gyerekeket, ez változhat majd?
Igen változhat. Bennem nem volt így kialakulva, hogy nem szeretem őket, de nem is voltam közel hozzájuk. Én nem gagyogtam nekik meg jópofiztam, valahogy nem jött, de az azért nem jutott eszembe, hogy nem szeretem őket. Mikor tesóméknak lett, akkor meg láttam a melót vele, kicsit nagyobb lett, az örökös játszás vele amit bíertam vagy 1O percig és elég is volt. Ez volt nálam 24 évesen. 29 évesen viszont lett nekünk is, és imádom őket, már kettő van. Gondtalannak nem gondtalan, ezt el ne hidd senkinek, csodának viszont az. Bizony fárasztó tud lenni, de a tudat, hogy mit csináltunk, és ők már aranyosak, nem úgy, mint mások babái. Nem árt, ha van némi segítség, hogy le tudj majd ereszteni néha, az jól jön .
Ne izgulj, még megjöhet a kedved a babázáshoz. Azért a barátodat ne vezesd, ha ő esetleg máris szeretne, legyél őszinte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!