Nem szeretem a gyerekeket, ez változhat majd?
A tesóm is így volt vele,nem szerette a gyerekeket. Aztán 25 évesen lett neki egy csodaszép kisfia,és azóta odavan értük. :) A sajátját meg egyszerűen nem bírja nem szeretni,szóval persze,változhat. :) Én meg a babákért vagyok oda,az iylen 3-4 év körüli gyerekektől kapok frászt,mert csipkednek,rugdosnak,és szerintem ilyen korban nem aranyosak. De ez csak az én véleményem. Olyan mint a kismacska. Amikor megszületik aranyos,aztán pár hetesen meg nem tetszik,és mikor felnőtt,akkor már aranyos.
23L
Biztosan változik. A legfőbb ok, szerintem, hogy nem vagy hozzájuk szokva, nem tudsz velük mit kezdeni.
Amúgy nekem vannak gyerekeim, imádom őket. a hisztitől viszont én is a falra mászok. (a sajátoméitól is.!)
Az is taszít, ha valakit agyon ajnároznak. Értsd: ha kritika nélkül minden engedélyezett.
Ettől még lehetsz jó anya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!