Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány éves korotokról maradtak...

Hány éves korotokról maradtak meg bennetek gyerekkori élmények?

Figyelt kérdés
26 éves (nő) vagyok, a minap beugrott egy ovis kori történet, de egyébként alig emlékszem 1-2 dologra ovis koromból...Nálatok hogy van ez?
2011. márc. 19. 00:00
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%

Oviról rengeteg minden. Valamelyik első ovis napomon esett meg, hogy ellógtam. Anyu otthagyott, ment dolgozni, én meg spuri utána, 2 utcával odébb utol is értem. Az a vicc, hogy az óvónők simán hagytak kimenni, pedig magam öltöztem át, és ez sem tűnt fel senkinek. :D Persze, ha elütött volna egy autó, akkor keresték volna a felelőst...

Egyszer pár éve bevillant egy emlék, hogy a kiságyban fekszem. Akkor még kisebb lehettem.

22L

2011. márc. 19. 09:18
 32/38 anonim ***** válasza:

Nekem 2éves koromból van az első emlékem.Akkoriba volt egy súlyos betegségem hónapokig voltam kórházba és anyu nem maradhatott ott velem.De mivel nagyon sirtam azt hazudta,hogy a szomszéd szobába lakik.Az ágyam pont egy nagy azt hiszem mozaikablak (nem tudom az -e a neve,nem lehet rajta átlátni csak foltokat,alakokat láttam,ahogy a szomszéd szobába mozogtak),szóval anyu azt hazudta ott van.Én meg egész nap ott álltam, emlékszem néztem a foltokat és azt képzeltem,hogy ott a konyha van,anyu pedig segit főzni.Mert a foltok olyanok voltak mintha középen egy hatalmas kondér állna amit emberek vesznek körül .Azt képzeltem anyu ott kavargat fakanállal a kezébe.=)

Aztán ezt elmeséltem pár éve anyunak,hogy ez tényleg megtörtént-e, erre elmesélte,hogy tényleg ezt hazudta,tényleg úgy állt az ágyam a mellett az ablak mellett amikor nem volt ott egész nap az ablak elött álltam és minden látogatónak mondtam,hogy csak nézem anyut.=)

2011. márc. 19. 13:33
 33/38 anonim ***** válasza:

Érdekes.:) Nekem is 2-3 éves korom körül van egy,ami ezek szerint nagy hatással volt rám.

A mamámmal voltam otthon,aludtam.Ő átment a szembeszomszédhoz,a kapuban beszélgettek.Én felébredtem,kiszaladtam az üveges,zárt teraszra és próbáltam kinyitni a dögnehéz ajtót.A kulcsot fordítgattam,de úgy sikerült csak,hogy éppen keresztben állt meg és így elakadt az ajtó.Sírtam,üvöltöttem,nagyon megijedtem,pedig láttam a mamámat az udvaron.Aztán hoztam egy kék lavórt az ajtóba és belepisiltem...de hogy miért,azt nem tudom.Aztán már jött mama,mert hallotta a kiabálást...fú.Nagyon élénken emlékszem az egészre,minden kicsi részletre.

2011. márc. 19. 13:58
 34/38 anonim ***** válasza:

3 éves koromból csak az az emlék maradt meg, hogy utáltam a bölcsit, valahogy olyan túl nagynak éreztem magam (fizikailag) naja, majdnem 4 kilóval születtem :D

utána már vannak kellemesebb emlékeim, meg olyanok isa, miket elmondtak, és kicsit úgy érzem, mintha emlékeznék rájuk. de lehet, hogy csak a fotók miatt érzem, hogy pontosan tudom mi történt akkoriban.

2011. márc. 19. 13:59
 35/38 anonim ***** válasza:
Van egy 1,5 éves kislányom, és mostanában elég sok emlék, vagy inkább érzés ugrik be az én ennyi idős korszakomból. Amikor tolom babakocsival, és beugrik, ahogy suhannak a fák, vagy mikor sétálunk és fel-le lépked a járdaszegélyről, vagy épp lehajol egy kavicsért, ismerős érzések fognak el. Konkrét emlékek talán olyan 2 éves korom körül vannak. 3 évesen költöztünk másik lakásba, de elég sok mindenre emlékszem a régi lakásból, főleg a szobára, amikor ültem a bilin, és én ügyes akartam lenni, gondoltam majd én kiviszem és kiöntöm, de a szőnyegen landolt a dolog. Anyukám reakciója már nincs meg, de biztos nem örült:).
2011. márc. 19. 21:57
 36/38 A kérdező kommentje:
De jó olvasni ezeket a kiskori sztorikat! :) A lányom most 3 éves, kíváncsi leszek mi mindenre fog majd emlékezni a mostani jelenből. :)
2011. márc. 19. 23:19
 37/38 anonim ***** válasza:

Eléggé szakadozottak az emlékeim.

20/L

2011. márc. 19. 23:22
 38/38 anonim ***** válasza:
Még toltak a fekvős babakocsiban, gondolom 1 éves sem voltam. Aludtam és a hideg esőcseppek ébresztettek fel. Elkezdtem nyekeregni, erre anyu felnyitotta a kis esernyőt. Akkoriban még divat volt a babakocsira esernyőt rögzíteni. Megkérdezte: na így jó lesz? Mondtam, hogy igen (bár ez csak gügyögésnek hangozhatott) majd elaludtam újra. 40/l
2011. márc. 20. 12:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!