Hány éves korotokról maradtak meg bennetek gyerekkori élmények?
Oviról rengeteg minden. Valamelyik első ovis napomon esett meg, hogy ellógtam. Anyu otthagyott, ment dolgozni, én meg spuri utána, 2 utcával odébb utol is értem. Az a vicc, hogy az óvónők simán hagytak kimenni, pedig magam öltöztem át, és ez sem tűnt fel senkinek. :D Persze, ha elütött volna egy autó, akkor keresték volna a felelőst...
Egyszer pár éve bevillant egy emlék, hogy a kiságyban fekszem. Akkor még kisebb lehettem.
22L
Nekem 2éves koromból van az első emlékem.Akkoriba volt egy súlyos betegségem hónapokig voltam kórházba és anyu nem maradhatott ott velem.De mivel nagyon sirtam azt hazudta,hogy a szomszéd szobába lakik.Az ágyam pont egy nagy azt hiszem mozaikablak (nem tudom az -e a neve,nem lehet rajta átlátni csak foltokat,alakokat láttam,ahogy a szomszéd szobába mozogtak),szóval anyu azt hazudta ott van.Én meg egész nap ott álltam, emlékszem néztem a foltokat és azt képzeltem,hogy ott a konyha van,anyu pedig segit főzni.Mert a foltok olyanok voltak mintha középen egy hatalmas kondér állna amit emberek vesznek körül .Azt képzeltem anyu ott kavargat fakanállal a kezébe.=)
Aztán ezt elmeséltem pár éve anyunak,hogy ez tényleg megtörtént-e, erre elmesélte,hogy tényleg ezt hazudta,tényleg úgy állt az ágyam a mellett az ablak mellett amikor nem volt ott egész nap az ablak elött álltam és minden látogatónak mondtam,hogy csak nézem anyut.=)
Érdekes.:) Nekem is 2-3 éves korom körül van egy,ami ezek szerint nagy hatással volt rám.
A mamámmal voltam otthon,aludtam.Ő átment a szembeszomszédhoz,a kapuban beszélgettek.Én felébredtem,kiszaladtam az üveges,zárt teraszra és próbáltam kinyitni a dögnehéz ajtót.A kulcsot fordítgattam,de úgy sikerült csak,hogy éppen keresztben állt meg és így elakadt az ajtó.Sírtam,üvöltöttem,nagyon megijedtem,pedig láttam a mamámat az udvaron.Aztán hoztam egy kék lavórt az ajtóba és belepisiltem...de hogy miért,azt nem tudom.Aztán már jött mama,mert hallotta a kiabálást...fú.Nagyon élénken emlékszem az egészre,minden kicsi részletre.
3 éves koromból csak az az emlék maradt meg, hogy utáltam a bölcsit, valahogy olyan túl nagynak éreztem magam (fizikailag) naja, majdnem 4 kilóval születtem :D
utána már vannak kellemesebb emlékeim, meg olyanok isa, miket elmondtak, és kicsit úgy érzem, mintha emlékeznék rájuk. de lehet, hogy csak a fotók miatt érzem, hogy pontosan tudom mi történt akkoriban.
Eléggé szakadozottak az emlékeim.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!