Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt, hogy nagyon akartal...

Volt, hogy nagyon akartal valakit es osszejott?

Figyelt kérdés
Nagyon nagyon szeretnek egyutt lenni valakivel, de mivel ilyen nagyon akarom, lehetetlennek tunik, mert eddig sose volt pelda ra eletem soran. Valakinek sikerult mar?
2011. márc. 18. 22:01
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
75%

Utolsó vagyok..

Persze ne görcsösen. :)

2011. márc. 19. 00:51
 22/23 anonim ***** válasza:
81%

Hát én egyszer néztem ki magamnak valakit, de nem jött össze, mert nem tudattam vele, nem mertem lépni. Így aztán várhattam :D

Ez az egy volt ilyen, a többi esetben engem néztek ki és valamelyiknek sikerült is.

2011. márc. 19. 07:08
 23/23 anonim ***** válasza:
62%

Sajnos nem... pedig egy ideig azt hittem, hogy tényleg együtt vagyunk (tényleg teljesen elvette a szerelem az eszemet), de aztán rá kellett jönnöm, hogy nem így van...

Azért szurkolok mindenkinek! ;)

2011. ápr. 7. 08:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!