Akartál már öngyilkos lenni és a közelében voltál? Miért gondoltad meg magad? Vagy valaki megakadályozta?
Én egyszer 14 éves koromban. Nagyon sajnáltam magam (:D). Még 12 éves koromban találtam a sufniban egy pisztolyt. Mint egy kincset, őrizgettem, aztán amikor 14 évesen öngyilos akartam lenni, írtam levelet a családnak (búcsúlevelet). Szépen elhelyezkedtem a földön (hogy "ideális" testhelyzetben haljak meg) aztán "elsütöttem". Nem működött. :D Szerintem nem is igazi pisztoly volt, hanem valami jelzőpiszoly szerűség. Mindegy végülis, akkor biztos voltam benne, hogy a pisztoly jó, a búcsúlevél jó, meg minden jó, csak az élet nem. Mindegy, nem jött össze. :D
Egyszer 13 évesen meg akartam enni egy kupac izét, igazából a mai napig nem tudom, mi az. A cipősdobozokban szokott lenni ilyen kis tasak, amiben valami kis golyók vannak. Meggyőződésem volt, hogy az valami méreg. De aztán a tesóm elvette, pedig olyan sokáig gyűjtögettem a "nagy napra". :D
Amikor édesanyám után a mamám is elhunyt, és emellett még a barátom megcsalt. Apa meg nagyon maga alatt volt. Mondjuk ez érthető...
Enyhén megvagdostam magam, de annyi eszem nem volt, hogy hosszába kéne. Meg egyszer leugrottam a padlásról. De csak részleges inszalagszakadás lett belőle.
Örülök, hogy megúsztam, nem érte volna meg.
Én idén télen... Miután túléltem egy petefészekrákot és a sok szenvedés után végre meggyógyultam, akkor elhagyott a barátom, nagyon csúnyán szakítottunk, rengeteget veszekedtünk és nagyon megalázott... Akkor még nem tudtam, hogy terhes vagyok tőle, azt mondta, hogy takarodjak a gyerekkel együtt, neki nem kell egyikőnk se! Én meg akartam tartani a babát (mert gyilkosságnak tartom az abortuszt), de sajnos 11 hetesen elvetéltem! Utána megfordult a fejemben az öngyilkosság, de rájöttem nagyon gyorsan, hogy nem éri meg! Talpra lehet állni minden sérülésből, amíg itt van nekem a családom, addig nem okozhatok nekik ekkora fájdalmat!
21/L
A párom akart egyszer öngyilkos lenni...nem tudom mi játszódott a fejében, de sosem felejtem el azt amikor a búcsú sorait elolvastam...és ami utána lezajlott bennem:-S Soha senkinek nem kívánok hasonlót...:((
Hála Istennek sikerült megakadályozni a dolgot...rengeteget beszéltünk utána a témáról...habár pszichológusnak tanulok ez még nekem is sok volt a szakmában...
Azóta eltelt egy pár év és most már nagyon boldogok vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!