Akartál már öngyilkos lenni és a közelében voltál? Miért gondoltad meg magad? Vagy valaki megakadályozta?
Köszönöm a válaszokat.
Azért tettem fel a kérdést, mert mostanában az utóbbi 3-4 nappja az öngyilkosság jár a fejemben, nem beszéltem róla senkinek. Mások tapasztalaira voltam kíváncsi, hogy örülnek-e annak hogy túl élték.
21:23.komolyan petefészekrákod volt, már ilyen fiatalon?:(
Tduom, nem ide tartozik, de megkérdezhetem, hogyan gyógyultál meg?
Szia! Én vagyok aki írtam, hogy a párom öngyilkos akart lenni. Tudod mit éreztem volna ha megteszi? tudod mit éreztek volna a szülei? A tesója, a mamája...a rokonok a barátok???
Tudod azóta rengetegszer átbeszéltük a dolgokat. Azóta boldogan élünk...hálás nekem amiért itt van...azóta egyetemre jár, azt tanulja amit szeret. A legnagyobb egyetértésben élünk, töretlen szerelemmel és szeretettel egymás fele. Mostanában az eljegyzésen jár a kicsi buta feje:) Szóval én Neked annyit tudok tanácsolni, hogy soha ne add fel, mert mindig kék az ég a felhő fölött...ha a párom korábban megteszi soha nem tapasztalhatott volna meg olyan dolgokat amik most boldoggá teszik. Nem beszélve a családjáról és rólam akik megtörtünk volna...
Szívesen beszélek Veled ha szeretnéd írj privátot ha gondolod:)
21:23 vagyok. Senki és semmi miatt nem éri meg eldobni magadtól az életet! Ez Isten ajándéka, Ő tudja, hogy mit miért tesz... Ha próbáknak tesz ki minket, annak is megvannak az okai!
Igen, valóban petefészekrákom volt, először 18 évesen, majd utána 20 évesen újból daganatot találtak. Fiatal koromra való tekintettel nem távolították el ezeket a szerveimet, mivel még van rá esélyem, hogy egészséges gyereket szüljek! Egy újfajta eljárással, vákuummal műtöttek meg külföldön.
Mindent túl lehet élni! Ne adjátok fel a reményt! :)
Szia! nekem egyik "haverom" akart öngyilkos lenni az ex felesége miatt, mert össze jött valakivel. Sajnos nem egyszer próbálkozott, aztán egyszer fogta a vadász puskáját és fejbe lőtte magát. Nagyon szomorú voltam mikor megtudtam hogy meghalt, és pont a szülinapomon volt a temetése, gondolhatjátok milyen érzés volt ez nekem :'( meg mindenkinek aki szerette és ismerte. Mindig azt mondta hogy az ő temetésén senki nem lesz ott, pedig igen is sokan ott voltak! Nagyon sajnálom hogy öngyilkos lett!
Mindenki aki az akar lenni annak azt ajánlom hogy ne legyen, minden problémát meg lehet oldani!!!! és gondoljon bele hogy kiknek és mekkora fájdalmat okozna ha már nem élne!!!!! nekem azóta is egy űr van a szívemben ahol ő volt!:(
A volt barátom apukája a múlt héten akasztotta fel magát. :(
Ő a családján akart bosszút állni, rengeteget veszekedtek és már nagyon elfajult.
Egyébként ezzel pont az ellenkezőjét érte el szerintem. A családját nagyon megviselte ugyan a dolog, de túl fogják magukat tenni rajta (remélem legalábbis)! Minden csoda 3 napig tart és úgy fognak rá emlékezni az emberek, h élt itt egy bolond, aki unalmában felakasztotta magát... Nem éri meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!