Akartál már öngyilkos lenni és a közelében voltál? Miért gondoltad meg magad? Vagy valaki megakadályozta?
Az első egy idióta! XD
De ha ő az akkor én nála is hülyébb vagyok! XDDDD
Lehettem max 9 éves s sokat betegeskedtem s folyton orvosokhoz jártunk én meg féltem a tűktől. (a mai napig)
Szóval az indok, hogy ne keljen másnap vérvételre menni.
(tudom, kiakasztó de most jön a java)
Mindig is sokat fantáziáltam az öngyilkosságról (azóta is) s panel révén kiakartam ugrani a tizedikről.
Szépen magamraborítottam fél kiló!!!! csillámport mert ugye ne legyen olyan undi a szétkenődött véres fejem a betonon. Fogalmam sincsmiért hittem, hogy a csillámportól jobban mutatnék. Egész éjjel ott áldogáltam majd másnap hullafáradtan vakartam magamról le a cuccot s persze anyám csak bámult milyen b.zi fejem van. XDDDD
Akkor 32 éves korig adtam magamnak "határidőt" de mivel lett egy 6hónapos fiam ezért ezt erőssen átütemezem szerintem olyan 80ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!