Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akartál már öngyilkos lenni...

Akartál már öngyilkos lenni és a közelében voltál? Miért gondoltad meg magad? Vagy valaki megakadályozta?

Figyelt kérdés
2010. jún. 7. 21:03
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
Én, 16 éves koromba. A módszert nem részletezem, de nem jött össze. vagy egy évet el kellett töltenem az OPNI-ba. Nem bántam meg :)
2010. jún. 8. 03:01
 22/23 anonim ***** válasza:
6 évvel ezelőtt a párom akart öngyilkos lenni. Sajnos az egész családjában megvan ez a hajlam, mint utóbb kiderült. Nem tudom, hogy honnan jött az érzés, de tudtam, hogy fel kell mennem a vasútállomásra. Ott feküdt a síneken, 10 perc múlva jött a vonat. Annyira kivoltam, hogy felhívtam anyukámat és csak zokogtam a telefonba. Ő rögtön tudta, hogy nagy a baj, csak annyit kérdezett, hogy hova jöjjön. Kettőnknek sikerült leszedni a sínekről. Azóta együtt élünk, pár hét múlva megszületik első gyerkőcünk. Ez az élmény életem végéig elkísér, bármikor fel tudom idézni mi történt akkor. Én személy szerint soha nem lennék öngyilkos, sokkal erősebbnek érzem magam annál, mint hogy így "meneküljek" valami elől.
2010. jún. 8. 07:32
 23/23 anonim ***** válasza:

Az első egy idióta! XD

De ha ő az akkor én nála is hülyébb vagyok! XDDDD

Lehettem max 9 éves s sokat betegeskedtem s folyton orvosokhoz jártunk én meg féltem a tűktől. (a mai napig)

Szóval az indok, hogy ne keljen másnap vérvételre menni.

(tudom, kiakasztó de most jön a java)

Mindig is sokat fantáziáltam az öngyilkosságról (azóta is) s panel révén kiakartam ugrani a tizedikről.

Szépen magamraborítottam fél kiló!!!! csillámport mert ugye ne legyen olyan undi a szétkenődött véres fejem a betonon. Fogalmam sincsmiért hittem, hogy a csillámportól jobban mutatnék. Egész éjjel ott áldogáltam majd másnap hullafáradtan vakartam magamról le a cuccot s persze anyám csak bámult milyen b.zi fejem van. XDDDD

Akkor 32 éves korig adtam magamnak "határidőt" de mivel lett egy 6hónapos fiam ezért ezt erőssen átütemezem szerintem olyan 80ra.

2010. jún. 8. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!