Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan térítsem jobb belátásra...

Hogyan térítsem jobb belátásra a párom, hogy ne legyen ilyen besz@ri? Elegem van belőle, már azt tervezem hogy elhagyom!

Figyelt kérdés

32éves a párom és borzalmasan gyerekes. Hónapok óta vagy talán már egy éve is fája a foga,de nem megy a fogorvoshoz. Megszámlálhatatlan mennyiségű gyógyszert beszedett már,volt hogy 10szem elment 1nap alatt. Ráadásul büdös a szája,ha mondom megsértődik,és még én vagyok a köcsög. Hiába mondok neki bármit,szépen vagy csúnyán nem érdekli. Ő nem megy mert nem bírja a fogorvosnál a szagot. Meg neki rossz élménye volt. A pohár akkor telt be mikor beszedett 12szem cataflamot,amit a szájsebész nekem írt fel,úgy hogy nem is tudtam róla. És mindössze 3nap alatt. Mikor mondom neki,hogy milyen beszari,mert én elmegyek ő meg nem mer elkezd durrogni.

Kérlek olyanokat ne írjatok hogy igénytelen,meg ilyenek mert tudom,és ez nem segítség. Most eldugtam a gyógyszert,de később úgy is fog nyaggatni hogy adjak. Elegem van! Tanácsra lenne szükségem hogy mihez kezdjek vele,mert emiatt fogunk szétmenni.

2011. márc. 18. 20:28
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
22:18astól kérdezném. A te párodnak is van szájszaga? Hogyan csókolóztok,és a szex? Bocsi ha nem rám tartozik de érdekel.
2011. márc. 18. 22:40
 32/40 anonim ***** válasza:

Eddig a bogyókról vitáztam, de jut eszembe: az én páromnak is volt gondja a fogával. Most épp nem fáj neki, de egy pár hónapja sokat nyafogott. Persze ő sem ment fogorvoshoz, mert egyrészt fél tőle, meg hogy fél, hogy kiszedik a fogát/nincs pénze/nincs ideje. Egy pár hétig szedte a bogyókat, de aztán abbamaradt a fájdalma.

Bagózik is és hát nincs mindig kellemes lehellete. Volt, hogy nyaggattam vele, finoman is próbálkoztam, hiába. :D Csak én gondolok rá, hogy kellemes legyen a szájszagom.

2011. márc. 18. 22:43
 33/40 A kérdező kommentje:

Ő is bagózik. Nála is az van hogy,mikor valamilyen oknál fogva nem fáj akkor nem szed be egy szem gyógyszert sem,akár több hétig sem. De ha elkezd fájni,úgy eszi mint a cukrot. És tök mindegy mi van itthon.

A szájsebészeten kihúzták a bölcsesség fogamat,arra kaptam a cataflant. Szerencsére nem fájt utána,így 1szemet sem vettem be. Ő meg pár nap alatt beszedett 12őt,a 20ból.

2011. márc. 18. 22:52
 34/40 anonim ***** válasza:
0%

"...Nem hinném hogy gyógyszerfüggő,mert ha éppen nem fáj neki akkor nem vesz be. A cataflamot azért szedte be mert éppen nem volt otthon más,a többit már megette. Az a baj hogy rengeteg rossz foga van hol ez fáj hol az. ...

Mikor valamilyen oknál fogva nem fáj akkor nem szed be egy szem gyógyszert sem,akár több hétig sem..."

Jaj milyen érdekes, hogy lepontoztak a véresbe, mert azt írtam hogy ez nem gyógyszer függőség (hivatkozva több közvetlen tapasztalatra), aztán lám-lám a kérdező válaszai is ezt erősítették meg.

Gerincet meg egynek se osztottak, hogy nyomjon egy mea culpa-t.

2011. márc. 19. 00:13
 35/40 anonim ***** válasza:

Csak, hogy segítsek is, itt van egy lehetőség (gazdag besz@riaknak), amit pont az ilyen esetekre találtak ki és senki nem fog hülyén nézni férjedre.

[link]

Ha ezt meglátja lehet abba hagyja a nem érdekelnek a fogorvosok szöveget.

2011. márc. 19. 00:15
 36/40 anonim ***** válasza:
75%
Neked sem ugy kellene beszelned hozza, hogy besz.ri, hanem ugy, hogy elmesz vele. Egyeztess idopontot es menjetek el egyutt! Nem ertem, hogy miert fel ennyire a fogorvostol. Sokkal fajdalmasabb dolgok vannak annal. Azert jo lenne, ha elmondanad neki, hogy a rossz fog rengeteg nagyon komoly betegseg forrasa is, szoval minel jobban halogatja, annal rosszabb lesz. Mutass neki ijeszto kepeket az elrohadt fogakrol, az inybetegsegektol. Ez nem vicc, ha valaki nem torodik a fogaval, akkor bizony az lesz a vege, amit a kepek mutatnak.
2011. márc. 19. 01:52
 37/40 anonim ***** válasza:
100%
az a baj, hogy ha ennyi ideje nincs változás, nem tudod jobb belátásra téríteni, akkor kicsi az esélye, hogy mi most olyan különlegeset tudunk írni, ami mindent megváltoztat :/ Annyi, hogy mivel mindenki neked ad igazat, remélem lesz erőd kiállni a dolog mellett. Ha kell mondd meg neki, hogy ha 5 évig nem megy el orvoshoz, 5 évig nem lesz szex.
2011. márc. 19. 08:21
 38/40 anonim ***** válasza:
65%
vagy nincs szex,vagy elmegy orvoshoz........
2011. márc. 19. 09:33
 39/40 anonim ***** válasza:
100%
Hát én elmennék a helyében minnél előbb, én sem mentem el amikor kellett, s most szenvedhetek a fogaimmal. Egy elromlott, későn mentem el, hogy betömessem, addigra akkora lett a luk, hogy a vége gyökérkezelés lett, végül pedig ott most műfogam van... 22 évesen. De ez semmi: a rossz fogtól sorban romlott a többi, mint egy láncreakció. Elromlott a mögötte levő, majd az előtte levő.. jó sok pénzem is ráment a kezelésekre, idegölő gyógyszer is kellett már kétszer,ihh... Ugyhogy mostmár időben megyek amig még nem nagy a baj :)
2011. márc. 19. 10:49
 40/40 anonim ***** válasza:
100%

Menj el vele,de ne mond meg hova mentek.

Mikor már ott lesztek,nem lesz választási lehetősége.

2011. márc. 19. 18:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!