Hogyan térítsem jobb belátásra a párom, hogy ne legyen ilyen besz@ri? Elegem van belőle, már azt tervezem hogy elhagyom!
32éves a párom és borzalmasan gyerekes. Hónapok óta vagy talán már egy éve is fája a foga,de nem megy a fogorvoshoz. Megszámlálhatatlan mennyiségű gyógyszert beszedett már,volt hogy 10szem elment 1nap alatt. Ráadásul büdös a szája,ha mondom megsértődik,és még én vagyok a köcsög. Hiába mondok neki bármit,szépen vagy csúnyán nem érdekli. Ő nem megy mert nem bírja a fogorvosnál a szagot. Meg neki rossz élménye volt. A pohár akkor telt be mikor beszedett 12szem cataflamot,amit a szájsebész nekem írt fel,úgy hogy nem is tudtam róla. És mindössze 3nap alatt. Mikor mondom neki,hogy milyen beszari,mert én elmegyek ő meg nem mer elkezd durrogni.
Kérlek olyanokat ne írjatok hogy igénytelen,meg ilyenek mert tudom,és ez nem segítség. Most eldugtam a gyógyszert,de később úgy is fog nyaggatni hogy adjak. Elegem van! Tanácsra lenne szükségem hogy mihez kezdjek vele,mert emiatt fogunk szétmenni.
"...Nem megy az értőolvasás?..."
Nekem megy az értő olvasás csak te értelmezed rosszul a helyzetet.
Egyszer szedett be eddig vényköteles anyagot, mert tőle független pont volt otthon.
Nem trükközött hanem volt.
Az arányokról annyit, hogy 1,5 éve nekem is volt problémám és mivel másnap tudtam elmenni fogorvoshoz elmentem fájdalom csillapítóért.
Én is cataflánt akartam venni mert emlékeztem rá hogy az hatásos.
A gyógyszerész felvilágosított arról, hogy pont a függőségi veszély miatt évek óta vényköteles és hogy van ilyen hatóanyaggal vény nélküli is, csak abban a ható anyag kb a tizenkettede a cataflánnak.
Szóval ha ma valaki beszed 10 db vény nélküli fájdalom csillapítót akkor az olyan mintha régen valaki napi egy(se) cataflán szedett volna be!
Lehet anyukád még catafánal kezdte anno, lehet más eredetű problémái voltak, főleg, ha dili bogyókat írtak fel neki aztán, de ettől még a tény az tény marad.
Továbbiakban részemről ne folytatom ezt a meddő vitát!
Nekem is ilyen a párom!
Megelégeltem, közöltem vele, hogy akkor vagy elmegy vagy olyan ideges leszek vagy ott hagyom. És elment dokihoz.
Néha olyanok mintha a kisfiaink lennének én ezt látom, de állj a sarkadra, viselkedj is úgy vele mintha az anyja lennél és közöld, hogy ez nem kérés hanem parancs.
Azt mondja hogy ez a cataflam gyenge(rozsda színű),van ettől erősebb ami fehér. Meg hogy én miért sajnálom tőle a gyógyszert. Az istennek nem ismerné el hogy igazam van,és ő egy besz@ri gyáva féreg.
Nem lehet vele szépen beszélni,meg sehogy sem mert őt nem érdekli a fogorvos. Hagyjak neki békét.
21:31:
Tök mindegy a dózis. A függő, az függő. Mert Te leálltál róla, az más. Ez olyan, hogy valaki nem lesz attól alkoholista, ha minden nap megiszik egy pohár bort, mert mindig megtartja a mértéket, más meg rászokik. A kérdező párja már ilyen eset. Bizonyítja, hogy BÁRMIT bevesz már, csak bogyó legyen. Nem tudhatja, mikor fog orvossal heti szinten felíratni valami erősebbet.
Anyám gyógyszergyárban dolgozott, onnan szerezte közvetlen a dilibogyókat. Elérhető volt, kellett is neki. De ő is kicsiben kezdte, fogfájással.
A gyógyszer szedést már eléggé kibeszélték elöttem ugyhogy...
Engem legjobban ez a szájszag agaszt. Mert akkor ott valami(k) rothad(nak). Főleg ha már egy éve tart. Nekem volt olyan, hogy egy fogam kiakarták venni de kettétört. A kis gyökérszilánk bentmaradt majd egy évig, nem volt büdös, onnantól nem is fájt, mondom juhéé. Kb 1-2 év múlva már másik fogorvos erősködött, hogy kivegye...mikor kivette egy a rendesfog méretünyi gennyes góc volt a gyökérke végéhez tapadva!!!! Pedig semmi jelét nem éreztem de ott komoly sokkot kaptam. Szóval ha ennyi jele van a fogainak akkor lehet már rég gennyes neki is pár s azzal baromira kell vigyázni mert felszakadhat s rossz esetben nem kifelé a szájba hanem befelé a testbe folyhat....
Mindenképp muszály elmennie!
22:18as/első/. Az én párom is ugyan ez van,ő sem volt már vagy 20éve fogorvosnál. Már kezdek nagyon belefáradni,és idegesít hogy ennyire gyáva. Komolyan már én is lesz@rom a fogait,de a szőr feláll a hátamon mikor puszilgatja a kislányunkat. Megsértődik hogy nem akarom megcsókolni,és szexelni sem. Neki nem büdös a szája,én kitalálom,én vagyok a rossz.
Mondtam neki hogy jövőhétre kérjen szabit és elmegyek vele az orvoshoz,de megint jött a nagyképű dumával hogy őt nem érdekli a fogorvos,és hagyjak már neki békét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!