Magányos maradok örökre? 20 F
"Fölöttem a tejút azért ragyog,
Mert én nézem, és húszéves vagyok" - húsz évesnek lenni!
"Ó, hányszor állottam az ég alatt
Augusztusban. Nagy, hulló csillagok
Futása széles fénysávot hagyott
Az égen, és a szívemig szaladt.
És úgy éreztem, - s úgy is volt talán -
Fölöttem a tejút azért ragyog,
Mert én nézem, és húszéves vagyok,
És hogy írás van az egek falán,
Nagy titkoké. És sokszor hajnalig
Tűnődtem, hogy mi rejlik e jelekben?"
Tóth Árpád
Jujj. A hónap "cukija" jelentkezett.
Mondjak neked egy ab-normálatlan dolgot?
Nem te vagy az első, aki tesztoszteront termel, mert épp benne van a kankorban és ha nincs mellette egy "társ" akkor már behalúzza a világvégét. Köszi Pista, egyes. Leülhetsz a kispadra.
Nem értem miért kell havonta legalább 1 srácnak azon rínia, hogy istenem egyedül van... megérdemled. Aki nem tudja értékelni a kicsit, az a nagyot pláne nem fogja megkapni. Legalább is Én szeretném ,hogy működjön ez az egyetemes igazság.
Én 20 éves koromig még csak nem is csókolóztam. Hogy miért? Mert így hozta az élet. Nem jöttem be a srácoknak. Ez van. De akkor sem az kötött le, hogy miért nem, hanem épp az aktuális hülyeség varrás, láncfűzés, kosárlabda... ami volt. És a végén egy olyan srác lett a barátom, hogy mindenkinek a szeme kiesik ha meglátják.
20 évesen lehetne már annyi eszed, hogy ismerd és nyugtázd önmagadat. Itt nem fogsz értelmes válaszokat kapni a jaj, de biztos lesz valakid... kezdetű vigaszokon kívül. Ezt akarod? Az élet kinn van OFF-line. Éld! Könyörgöm mire vársz tapsra!
És mellékesen: a tinikorod tök normális. Lehet kissé érzékenyebb vagy férfi létedre, de akkor sem rendhagyó az eset. Simán túllehet tenni magad a dolgon.
Amíg ilyen sírós anyámasszonykatonája vagy, addig a tarós kapcsolatról mondj is le szépen. Általában a nők FÉRFI-t keresnek. Nem egy gyereket.
21/L
utolsó előtti szánalmas próbálkozás volt a kommented. Te amoylan "megmondoma frankót a világnak mer kihanemén vagyok"
ember lehetsz.... Nem lehetnek érzései, gyenge pillanatai az embernek mindig csak keménynek, megmondoma frankó stílus? 20éves korodig nem smároltál az a te bajod, most meg van 1 "nagyon" jó csávód, hát kinek mi a jó erről inkább ennyit. Ha valaki rájön 1 problémára,és szeretné kezelni, változtatni az miért siránkozás? 20 évesen az ember nem érezheti magát magányosnak? Ügyeletes szájkarate vagy
Abból a lányból valószínűleg az hozta elő ezt,hogy nagyon közel volt a csábításhoz,hogy szintén ide jusson,és magát látja a kérdezőben. Ha valóban nem érdekelte volna,most nem így reagált volna...ami magamban nem zavar,az másokban sem.
Abban viszont igaza van,még ha agresszívan is fejezte ki magát, hogy keresd a lehetőséget,de a való életben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!