Magányos maradok örökre? 20 F
2 éve nem volt barátnőd... Tehát volt. És 20 éves vagy.
Nekem 21 évesen lett először barátnőm, 22 évesen másodjára, ő volt az, akivel végre az ágyam is megoszthattam.
És még én sem tettem fel magamnak ezt a kérdést 20 évesen. Akkor neked főleg nincs okod.
Szerintem most sem vagy magányos ember, pusztán az a bajod, hogy nincs kapcsolatod.
Nagyon jó dolog, hogy felismerted a hibáid a múltadban, mert ezeket nem fogod mégegyszer elökövetni.
Teljesen jó úton haladsz affelé, hogy boldog és kiegyensúlyozott kapcsolatod legyen, csak ne eröltesd és várd ki az idejét.
Bennem is ezek a gondolatok játszódtak le és feleslegesnek éreztem magam mindenki számára, de rájöttem, hogy nem vagyok magányos és vannak akik szeretnek és sokkal több embernek vagyok fontos, mint azt gondoltam. Kezdem az unokaöcsémmel, aki 18 hónapos és a kis apróságaival érezteti mennyire szeret, ott a családom, ott vannak azok az emberek akik alig tudnak rólam, de azt tudják, hogy a szabadidöm feláldozásával juttatok ételt az asztalukra. Ezeket a dolgokat nemrég ismertem fel igazán és sokkal jobb a hangulatom, ami érezhetö változást hozott magával, mert jobb lett a kisugárzásom és már nem azt számolom ki mosolyog Rám, hanem, hogy ki nem!
Én is mindig céltudatos voltam, csak rossz volt a cél. Mindig a gazdagság felé akartam haladni, mert úgy gondoltam, csak akkor lehetek teljes értékü ember, holott ez tévedés, mert akkor leszek teljes értékü ember, ha azt csinálom amit szeretek és abban vagyok sikeres. Persze a pénz sem egy utolsó dolog és a mai napig meggyözödésem, hogy amiért nem ügyvéd leszek, hanem szociális munkás csökkennek az esélyeim egy párkapcsolatra, de nem igazán érdekel már ez sem, mert azt akarom, hogy megtaláljam azt a Nöt aki magamért szeret, azért amit csinálok, amit képviselek és nem azért, mert tele lennék pénzzel.
Úgyhogy szerintem elöször légy tisztában önmagaddal, ha valami nem tetszik azon változtass és ne akarj túlzottan megfelelni másoknak. Ja és ami a legfontosabb, hogy várj!
Fiatal vegy Te is, rengeteg idöd van.
22/F
köszönöm mindenkinek a kommenteket!
nincs szükségem pszchiológus segítségére... nem tartom magam se kórosnak, de hibbantnak sem, meg olyan dolgokat mondana, amikre magamtól is rájöttem vagy rájönnék. Igazából ahogy többen is írták, már megtaláltam a céljaimat, nyelveket tanulok, nyáron megyek egy elég neves szállodába gyakorlatra...van autóm is...robogóm is...sportolok mindennap...futok,konditerem,focizok és cangázok... olvasok magas színvonalú könyveket...de nincs párkapcsolatom...:(és ez a baj és csak az okokat próbáltam leírni h hogy a francba létezik az, hogy normális párkapcsolatot nem bírok létrehozni... Ennyire béna vagyok ?az igazság az h egyáltalán nem próbálkozok...
de hol?? discoban...ahhoz nem vagyok elég nagypofájú..sose voltam az a másoakt eltaposó ember...sokszor dugdosom az érzelmeim, lehet ezis 1 ok... am a lánynak aki írt nyugodtan írhat, ha gondolják dobjanak 1 emailt itten és ott beszélhetünk akár később msnen is ha gondolod:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!