Milyen nyomokat hagy legbelül életünkön át ha?
nem írtad mennyi idős vagy, honnan kellett volna tudjuk? ha visszaolvasod, te is meglátod, hogy nem érthető amit mondani akartál
az tény, hogy nem illik se kisebb se nagyobb gyerekkel egy szobában szeretkezni, mert akármikor felébredhet és megrázó lehet számára
én nyitottam az éjszaka közepén 4-5 éves koromban a szüleimre véletlenül és emlékszem, hogy be is mentem de kihajtottak, majd kijöttek és beszélgettek velem, arra már nem emlékszem, hogy mit, semmiféle nyomot nem hagyott bennem, csak annyi, hogy emlékszem erre
14-15???
Mit kerestek ott melletted?
Azt hittem még kisebb voltál.
Hát nagy blődség volt ez anyádéktól.
14-15 évesen már nem annyira szülőfüggő vagy "magatehetetlen" az ember. Rájuk lehet szólni, hogy hagyják abba, vagy vonuljanak arrébb.
Egy kisgyereknél még megértem, aki nem tud, nem mer szólni, esetleg nem is érti teljesen, hogy mi történik. De 14-15 évesen már helyzetismerete és saját véleménye is van az embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!