Milyen nyomokat hagy legbelül életünkön át ha?
mi a kérdés? mert én nem értem amit ide írtál
mit hallasz mikor lekapcsolják a villanyt? vagy mit gondolsz ha lekapcsolják a villanyt s te hallod, hogy beszélnek? esetleg rólad beszélnek?
Oké, nekem leesett. A szüleit vagy a szülőjét hallja szeretkezni - a szülők meg tévesen azt gondolják, hogy a villanyleoltással elaltatták a gyereket és szabad a gazda.
Tolmácsolást occsó'n vállalok :)
Elég ronda dolog egy nagyobb gyerek mellet szerelmeskedni!
Ha valaki gyereket vállal akkor eleve mielőtt megérkezik legyen neki már külön szobája! Ok, hogy 2 gyerek van 1 szobába, de ne a szülőkkel!!!
Gondolom egy kevésbé jól hangszigetelt lakásban nem feltétlenül kell egy szobában lenni, hogy hallják.
Ilyen emlékem nincs, de apám hortyogása/horkolása simán áthallattszott hozzám. Ezért voltam alvásmegvonásos gyerek, mert hangos volt :)
Egy szobában voltál a szüleiddel, illetve anyud új párjával és ők valami olyat mondtak, tettek, ami számodra gáz volt? Mert te még nem aludtál, csak ők hitték azt?
Ha így van, elég szar lehetett...
Nem tudom mit hallottál, láttál, de biztos, hogy kellemetlen lehetett és azt is elhiszem, hogy mély nyomokat hagyott benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!