Van itt még valaki, aki csak azért nem akar (saját) gyereket, mert félti a testét, hogy megváltozik? Rossz értelemben?
senki sem tökéletes. én meg pont azt látom, hogy azok találnak tartósan párt, akik maguknak és a párjuknak is meg tudják bocsájtani, hogy tökéletlen emberek. az összes szingli bnőm a tökéletes pasit keresi, persze nem találja.
szerintem a lelkileg jó, szeretetreméltó és érdekes emberek találnak párt... mégcsak az sem kell, hogy sovány legyen valaki.
Nekem szörnyű ilyeneket olvasni.Mindent megtennék, hogy lehessen saját gyermekem!!! S nem tudom megérteni egyáltalán az álláspontodat.Bizonyára túl fiatal vagy, hogy ilyeneket írsz.15-20 év múlva remélhetőleg nem így gondolkodsz majd, hanem helyükre kerülnek a dolgok, az igazi értékek. Most még nem jut eszedbe, hogy soha senki sem fogja mondani: édesanya, és idős korodban sem várhatod majd haza a gyermekeidet...S unokád sem lesz persze. Lehet, hogy karcsú leszel és szexi 45 évesen is- ha ez neked megéri:(
Amúgy meg kitartással, edzéssel, egészséges ételekkel több gyermek után is nézhetsz ki jól - plasztikai műtétek nélkül is...
OFF:
igen, utolsó. erről sok pasi egy BIZONYOS KORIG igy gondolkodik. aztán fordul a kocka :) a nők pedig annyira kapcsolatfóbiások, hogy elhitetik magukkal ez a baromságot.
egy trampli, lógó bőrű kismama.
ekkora ökörséget is rég olvastam..
Kedves kérdező.Tinédzserként,fiatal 20 évesként tökéletesnek képzeled magad és a testedet..De megsúgom neked a nagy titkot.
Te is csak öregedni fogsz,és egy bizonyos év után már nem leszel tökéletes...
Na ezt hogy fogod feldolgozni???
Még valamit..Nem tudom neked milyen kapcsolataid voltak,azt sem hogy te hol élsz,de én nagyon sok olyan boldog házaspárokat/párokat ismerek ahol egyik fél sem tökéletesek mégis egymást tartják a legszebbnek,legjobbnak(és sok helyen nem is 1 hanem több gyerek is van)
Én sem akarok gyereket. De nem a testem miatt.
Túl önző vagyok hozzá. Tudom, hogy ha lenne gyerekem, nem lennék jó anyja. Biztos, hogy többet lenne vele édesanyám mint én. Nem akarnék a saját igényeimről lemondani. Lehet ez bármilyen igény. Nem vagyok az az anyatípus.
Van egy párom, és egy cicánk-ő a mi gyerekünk. Ez nekem bőven elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!