Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Külföldön élők, kirakjátok...

Külföldön élők, kirakjátok március 15-én a kokárdát?

Figyelt kérdés
2011. márc. 15. 10:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ahol én élek, sokféle nemzetiségű ember van Ha mindenki kirakná a jelképet eredeti hazája ünnepén, akkor mindennap leshetnénk egymást, hogy ez éppen mit is ünnepel. Nincs értelme.
2011. márc. 15. 13:20
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

nem, nem veletlenul hagytam el az orszagot, foleg hogy rendszeresen lepatkanyoznak (elhgyom a sullyedo hajot) "honfitarsaim", amiert tizenevesen a szuleim elvittek az orszagbol.

ezek utan dugjak fol a kokardajukat

2011. márc. 15. 14:19
 13/16 anonim ***** válasza:
válasz a kérdésre: nekem van mert pont tegnap utaztam vissza és vettem egyet úton a reptérre...évek óta nem volt már kokárdám, így kitűztem :)
2011. márc. 15. 15:33
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem nem raktam ki, mert itt még agyon is ütnének érte...viszont láttam ma ünneplő embereket, az dobott egyet a hangulatomon.

Az a helyzet, hogy itt ahol lakom (Kolozsvár) sem feltétlenül a legjobb dolog verni a melledet, hogy milyen magyar vagy...:-S tetszik nem tetszik.

Az ünnepségen is több a rendőr mint a résztvevő ünneplő sereg.

2011. márc. 15. 16:00
 15/16 anonim válasza:
én itt, Felvidéken ki, magyar a nemzetiségem, magyar a többség erre, csak jónéhányan titkolják
2011. márc. 15. 19:21
 16/16 anonim ***** válasza:
Én kitenném a kokárdát, de Szlovákiában csak akkor tenném ki, ha nem egyedül sétálok a városban. Sajnos ott nem szeretnek minket, de tudom, hogy vannak rendes szlovákok is. Én ismerek jópárat közülük, akik helytelennek tartják Slota magyarellenességét. Valamelyikük mondta is, hogy szerinte Slota üldözési mániában szenved a magyarok miatt (amikor meghallottunk a hírekben, hogy "Mo. háborúra készül"). Kérdeztem is az egyiktől, hogy mit gondol, és ezt válaszolta.
2011. ápr. 25. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!