Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Március 23-án lesz a párom válása. Én szülésre április 28-ra vagyok kiírva. Szeretnénk összeházasodni a párommal, de a 2 dátum elég közel van egymáshoz. A bírósághoz nem lehetne kérvényt beadni, hogy előrébb hozzák a tárgyalást?
Ez igen....
Mióta tart a válás??
szerintem ilyen kére´st ne adjatok át mert nem hiszem,hogy túl jó szemmel néznének rátok....
Szerintem hagyd az idopontokat igy, es ne izgulj, mert az nem tesz jot a terhessegnek. Nehogy elobb meginduljon a szules a nagy izgalom miatt. Minden jol alakul majd, szerintem a lenyeg az egeszsegetek inkabb, es ha ugyis az exed neven lesz a baba eloszor, akkor inkabb probald megbeszelni az anyakonyvvezetovel, hogy a ket idopont utan legyen majd egy idopnt amikor osszetudtok hazasodni.
Minden jot nektek, ne izgulj, majd alakulnak a dolgok, szia!
Szerintem inkább tegyetek apasági nyilatkozatot, és a szülés után házasodjatok. A bíróságok általában nincsenek tekintettel ilyen kérvényekre, saját tapasztalat. Azzal indokolják, hogy "túl feszített az ügymenet". Vagy csak egyszerűen lusták...
Ha mindenképpen házasodni szeretnétek, én inkább azt mondanám, hogy a helyi jegyzőhöz nyújtsatok be kérelmet, hogy a házasodási szándék bejelentésétől számított kötelező 30 napos várakozási időt lerövidíthessétek. Előrehaladott terhesség esetén szoktak ilyen mentességet adni.
mi pont a tiz eves evfordulonkon akartunk osszehazasodni, nem kertunk semmi extrat, igy utolag: 4 perc alatt megvolt az eskuvo, megse voltak kepesek elobbre tenni, pedig mindent bevetettem :) :(
a baba sem igazan nezi a dolgokat, lehet, hogy par nappal elobb jon, lehet, hogy tulhordod..
nem tudom mennyire fontos neked az eskuvo, nekem nagyon semmiben sem valtozott az eletem tole, es igazabol semmi sem tortenik, ha a apasagi nyilatkozat + kesobbi eskuvo lesz. legalabb valaszthatsz majd picit szebb ruhat, mert a pocid vissza fog huzodni :D nezd a jo oldalat, es ne gorcsolj rajta, meg ne parazz
boldog babavárást
szinten kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!