Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miskolci vagyok, de március végig vonattal eltudok menni bárhová (Mo-n belül) csak kérlek mondjátok meg hol lehet hasonló ruhákat venni?
Barna hajú lányon.
Vagy
Ez a legjobb
Vagy
Ha miskolci boltot tudtok mondani az is jó. Őszintén nem merek bemenni egy boltba sem. Tartanak egyáltalán esküvői ruhaszalonokban terhes ruhákat, vagy csak ducibbakra valót?
2 éve tervezzük az esküvőt, idén lenne megvalósítható, a baba miatt nem szeretném lemondani.
Szerintem menj be nyugodtan hogy kölcsönzőkbe, esetleg estélyi ruha boltba, biztosan vannak mell alatt szabott ruhák, azt hiszem hogy empire fazonnak hívják.
Varrónőt tudok aki jól varr jó áron, de ő Fejérben van...
Itt van jópár esküvői szalon Miskolcról. [link]
Nem nyitottam meg mindent, de szerintem a legtöbbnél van telefonszám. Kapcsold ki a telefonodon a számküldést, akkor teljesen anonim módon fel tudod hívni őket és megkérdezni, hogy van -e kismamákra való ruhájuk. Megkérdezheted a körülbelüli árakat is. A legtöbbnek szerintem van ilyen ruhája de így már célirányosan tudsz menni a neked megfelelőnek tűnő helyekre. Én azért szeretek telefonon tájékozódni, mert egyszerűbb, gyorsabb és sokszor olcsóbb mint bolyongani a városban. (Debrecen mellett lakom)
Én Szikszón kölcsönöztem a ruhám tavaly, ott méretre is varr a hölgy olyat amit szeretnél, rettentő kedves, segítőkész és nem drága.
Ismerősöm 4 éve terhesen ment férjhez, a Centrum kereszteződésében van egy szalon (talán Melanie), onnan kölcsönzött, de elég drága volt.
Manapság már egyáltalán nem "ciki" pocakosan házasodni és hidd el, senki sem fog kinevetni, vagy kibeszélni a hátad mögött.
Ha mégis, az az ő szegénységi bizonyítványa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!