Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjemmel március óra válunk! Addig jutottunk hogy feljelentettem! Meddig kell még együtt élnünk vele?
az első válaszolónak nincs teljesen igaza.ha a gyerek elég idős és eltudja dönteni kivel akar élni akkor nem biztos.de gondolom veled akarnak maradni vagy még kiskorúak.
én édesapámat választottam..20/l
06,33-nak sajnos teljesen igaza van.
A magyar jog téged(vagy a hozzád hasonló helyzetben lévőket)soha nem fogja megvédeni.Ez egy ilyen mocskos ország.Ha van családod akik befogadnak akkor könnyebb lesz nektek.Megvédeni pedig csakis önkényesen tudod magad(pl:rokon aki erőszakkal fenyegetéssel távol tartja tőletek).Sajnos más lehetőséged nincs.Mert még ha be is bizonyítod a bíróságnak,hogy távol tartásira van szükségetek,akkor is csak egy határozat lesz az eredmény.Amit betartatni nem fog vele senki.
Ez van nálunk,itt a bűnözőknek dologtalanoknak semmirekellőknek van jóvilága.A tisztességes ember meg meneküljön az országból ha teheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!