Külföldön élők, kirakjátok március 15-én a kokárdát?
Figyelt kérdés
2011. márc. 15. 10:04
2/16 anonim válasza:
ne haragudj, de mi nem vagyunk idealista barmok, ha már a saját nyelvemen megszólalnék, azért megbüntetnek...
3/16 anonim válasza:
hát én nem mert én nemtom pontosan mi is ez az egész XD
4/16 anonim válasza:
Nem rakom ki, nincs igazán sok értelme "nagymagyarkodni", olyan közegben élek, ahol ebből nem sülne ki semmi jó...
5/16 anonim válasza:
Nem,én mégcsak nem is Magyarországon születtem.Szerb állampolgár vagyok,és büszke vagyok rá.A magyarságról meg annyit,hogy mindenki az,aminek érzi magát.
6/16 anonim válasza:
Utolsónak:
Te tényleg büszke vagy erre a nyomorék országra, amelyikben élünk??
7/16 anonim válasza:
Hát figyelj,lehetek büszke rá,eg mnodhatom azt is,hogy szégyen ez az ország,de én inkább büszke vagyok.Itt nőttem fel,itt vannak barátaim,itt lettem szerelmes a világ egyik legjobb emberébe,aki szerb nemzetiségű,és én itt vagyok boldog.Sok jó dolgot kaptam ettől az országtól,úgyhogy én hálás vagyok azért,hogy itt élhetek.
8/16 anonim válasza:
Akkor te is csak egy tipikus elszerbesedett kis nyomoronc vagy... Mért nem lepődök meg...
9/16 anonim válasza:
Ha te képviseled most a magyarságot,akkor hidd el,büszke vagyok a nyomronc kis elszerbesedettségemre.
10/16 anonim válasza:
Nem rakom ki, mivel nem hoztam magammal. Itt pedig nem lehet kapni. Azért csinálni meg nem fogok. Itt inkább egy divatos kiegészítőnek néznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!