Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvőnkre szeretném az Edda...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvőnkre szeretném az Edda Elmondom majd című dalát. Jó lenne pl: bevonulósnak? Március 13-án lesz.

Figyelt kérdés
Az Eddát mindenképpen szeretnék. Gondoltam még néhány dalra: Szinetár Dóra-Szívből szeretni,Somewhere over the rainbow , Edda- Nekem nem kell más,The Verve - Bittersweet Symphony. Véleményeket,ötleteket szeretnék. Előre is köszönöm.
2009. márc. 10. 16:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

EDDA számok közül szerintem szerelmesebbek is vannak.

Csak veled:

[link]

Ma minden más:

[link]

Szerelem virága:

[link]

De én még ajánlanám Demjén Ferenc: Szerelem első vérig c. dalát is

[link] - nézd csak meg a szövegét, tényleg egy esküvőről, egy nászútról, egy közös élet kezdetéről beszél.

2009. márc. 10. 17:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

jajj, nem jót mondtam... A Demjén Ferenc dalnak Szerelem második vérig a címe, tényleg csöppet hasonló, de én erre gondoltam:

[link]

2009. márc. 10. 17:20
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Jujj, hát szerintem a Bittersweet Symphony-t inkább ne, nem egy vidám dal.

"It justs sex and violence melody and silence" ( ez csak szex és erőszak dallama, aztán csend), "No change, I can't change, I can't change, I can't change,

but I'm here in my mold, I am here in my mold", (nincs változás, nem tudok változni, nem tudok változni, de itt vagyok a penészemben) "Cause it's a bittersweet symphony this life.

Trying to make ends meet, trying to find somebody then you die." (Mert ez egy édes-keserű szimfónia, ez az élet. Próbálni, hogy a végén találkozzanak, próbálni találni valakit, aztán meghalsz)

Az Edda számban is zavarna engem, a "Te nem érzed ezt a kínt, stb" rész.

A Somewhere over the rainbowról meg mindenkinek az jut eszébe, hogy arra hal meg Green doki.

Mit szólnál, a Colorblindhoz? (Counting Crows)Ugyanúgy a kegyetlen játékokból van, mint a Bittersweet symphonie, de ez szerelmes..

http://www.youtube.com/watch?v=FvfXE90Cocg&feature=related

Aztán ott van a Moulin Rougeból a Come what may, az is nagyon szép dal.

http://www.youtube.com/watch?v=vVAoKTKFDzU&feature=related

Meg a kifejezetten esküvőre íródott gyönyörű dal.

Mark Terenzitől az I love to be loved by you.

http://www.youtube.com/watch?v=WsEFMmYmU8o

Ezek szerintem sokkal szerelmesebbek. Hacsak nem ragaszkodsz a szomorú dalokhoz..

2009. márc. 10. 19:19
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2009. márc. 12. 09:37
 5/6 anonim ***** válasza:
végül mi mellett döntöttetek? :)
2009. márc. 14. 10:53
 6/6 A kérdező kommentje:

Szívből szeretni,Edda-nekem nem kell más, Love story zenéje, ST Martin-keresztapa,Somewhere over the rainbow, Edda-elmondom majd

Nagyon szép volt. Szerencsére a péntek 13-án csak az időjárás volt rossz,de az eső addigra elállt.

2009. márc. 14. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!